FC Kööpenhamina putosi Eurooppa-liigasta ja menetti miljoonia käsittämättömän koomisella omalla maalilla.

Urheiluvetojen vuoden 2020 luetuimmat jutut: Sijat 11-15

Mitkä ovat olleet Urheiluvetojen vuoden 2020 luetuimmat jutut? Tässä tulevat sijoille 11-15 sijoittuneet jutut lukijamäärien perusteella.

15. VIDEO: Mitä?! Zamboni-kuski torjui Carolinalle voiton Torontosta

Olihan tämä nyt yksi vuoden 2020 uskomattomimmista tarinoista. David Ayres, amatöörimaalivahti ja Zamboni-kuski, ilmestyy kesken pelin Carolina Hurricanesin maalille ja torjuu voiton Toronto Maple Leafsista. Tappio oli todella nolo Maple Leafsille ja samaan aikaan Hurricanesille ja Ayresille, joka on kaiken kukkuraksi Torontosta.

Lue artikkeli tästä!

14. Salibandy ohitti jääkiekon lisenssipelaajien määrässä – jalkapallo ykkönen!

Salibandy on tehnyt vuosien ajan upeaa nousua Suomessa, ja vaikka ammattilaisuus on edelleen tänä päivänä äärimmäisen harvinainen sana suomalaisilla salibandykentillä, kyseessä on huippusuosittu sarja, joka saattaa hyvinkin kyetä nousemaan jossain vaiheessa golfin ja jalkapallon ohi Suomen harrastetuimmaksi urheilulajiksi. Salibandy on tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava urheilulaji.

Lue artikkeli tästä!

13. Supertietokone apuun: kumpiko on parempi, Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo?

Ikuisuuskysymys: kumpiko on parempi, Lionel Messi vai Cristiano Ronaldo? Jalkapallon ystävät ovat jakautuneet tämän keskustelun osalta hyvin voimakkaasti kahtia ja se tuntuu turhauttavalta, sillä kyseessä on kaksi kaikkien aikojen parhaisiin jalkapalloilijoihin lukeutuvaa pelaajaa ja heidän edesottamuksistaan tulisi nauttia ennemmin kuin keskittyä jommankumman vihaamiseen. Mutta, koska aihe on aina pinnalla, supertietokone tuotiin apuun ratkaisemaan tämä ikuisuuskysymys.

Lue artikkeli tästä!

12. Jay Bouwmeesterin sydän pysähtyi – elvytettiin paikan päällä!

Äärimmäisen ikävä tarina. Todellisena teräsmiespelaajana tunnettu St. Louis Bluesin puolustaja Jay Bouwmeester tuupertui kesken ottelun vaihtopenkille, hänen sydämensä pysähtyi ja hänet jouduttiin elvyttämään paikan päällä. Tämä oli todella pelottava tapahtuma, joka päätti suurella todennäköisyydellä Bouwmeesterin pelaajauran, mutta kaikkein tärkeintä on se, että hän selvisi hengissä.

Lue artikkeli tästä!

11. VIDEO: FC Kööpenhamina putosi – kaikkien aikojen joukkuetunarointi?

FC Kööpenhaminan kokoiselle seuralle 2,92 miljoonan euron menettäminen on käsittämättömän suuri takaisku, ja kun se tapahtuu kenties kaikkien aikojen pahimmalla joukkuetunaroinnilla, minkä seurauksena tanskalaisseura jäi ulos Eurooppa-liigasta, on se jotain ihan käsittämätöntä.

Lue artikkeli tästä!

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord