Jay Bouwmeesterin sydän pysähtyi – elvytettiin paikan päällä!

schedule 12 helmikuu 2020 - 09:04
person Marko Ollonqvist

St. Louis Bluesin Jay Bouwmeesterin sydän pysähtyi kesken Anaheim Ducksia vastaan pelatun ottelun ja hänet pelastettiin elvyttämällä.

St. Louis Blues on luvannut tiedottaa viime yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella vaihtopenkille lyyhistyneen Jay Bouwmeesterin tilasta enemmän keskiviikon aikana paikallista aikaa.

Tällä hetkellä Pohjois-Amerikassa on keskiyö, joten tarkempia tietoja joudutaan odottaa varmasti vielä useiden tuntien ajan.

Tiedossa on nyt kuitenkin syy sille, miksi Bouwmeester lyyhistyi vaihtopenkillä, kun hän oli kurkottamassa itselleen vesipulloa: hänen sydämensä pysähtyi.

Vieressä ollut joukkuekaveri Vince Dunn huomasi tilanteen vakavuuden välittömästi, viittoi nopeasti lääkintähenkilökunnan paikalle ja Bouwmeesteria alettiin elvyttämään, kun hänet oltiin saatu nostettua paareille; asiasta kertoi muun muassa The New York Times.

Elvytystoimenpiteet onnistuivat ja sittemmin julkisuuteen on kantautunut useista luotettavista lähteistä tieto, että Bouwmeester on tajuissaan ja hänen tilansa on vakaa.

– Kiitos meidän ja Anaheim Ducksin lääkintähenkilökunnan, he saivat Jayn tilan vakaaksi. Hän oli hereillä ja kykeni liikuttamaan kaikkia raajojaan, kun hänet siirrettiin sairaalaan, St. Louis Bluesin tiedotteessa kerrotaan.

36-vuotiaalle kanadalaispuolustajalle suoritetaan parhaillaan tarkempia tutkimuksia ja luonnollisesti hänen tilaansa tarkkaillaan herkeämättä.

Ottelu Anaheim Ducksin ja St. Louis Bluesin välillä oli ehtinyt vanhentua 12 minuuttia ja 10 sekuntia, kun Bouwmeester menetti tajuntansa vaihtopenkillä. Ottelu päätettiin keskeyttää ja sitä tullaan jatkamaan 1-1-tilanteesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord