Pohjoisamerikkalaislähde: Patrik Laine jätti siirtopyynnön Winnipeg Jetsin seurajohdolle, petyttyään lunastamattomiin lupauksiin.

Urheiluvetojen vuoden 2020 luetuimmat jutut: Sijat 1-5

Mitkä ovat olleet Urheiluvetojen vuoden 2020 luetuimmat jutut? Tässä tulevat sijoille 1-5 sijoittuneet jutut lukijamäärien perusteella.

5. Neymar vaihtamassa alaa? Nähdään Rahapajan 4. kaudella

Vuonna 2019 julkaistu juttu, joka on pitänyt pintansa myös vuonna 2020 ja näin ollen yltää Urheiluvetojen vuoden 2020 luetuimmat jutut -listalla upeasti sijalle viisi. Vuoden viidenneksi luetuin artikkeli oli siis uutinen PSG:n ja Brasilian maajoukkueen tähtipelaajan Neymarin esiintymisestä Netflixin huippusuositun espanjalaissarjan, La Casa de Papelin, neljännellä tuotantokaudella ja tuo uutinen kirjoitettiin otsikoinnin osalta hieman kieli poskella -muodossa.

Lue artikkeli tästä!

4. VIDEO: Pariisin ihme! Huuhkajat kaatoi maailmanmestari Ranskan kakkosmiehistöllä

Kun Huuhkajat lähti keskellä otteluruuhkaa pelaamaan maaottelun hallitsevaa maailmanmestaria, Ranskaa, vastaan, Suomi marssitti kentälle kakkosmiehistönsä ja odotukset olivat käytännössä ottaen nollissa. Mutta mitäpä vielä, Huuhkajat kaatoi hallitsevan maailmanmestarin vieraskentällä, kun debytantit Onni Valakari ja Marcus Forss maalasivat Ranskan verkkoon ja Pariisin ihme oli valmis!

Lue artikkeli tästä!

3. Kommentti: Pahin mahdollinen tapahtui! NHL Draft Lottery täysi farssi

Kun koronaviruspandemia iski, NHL:n suunnitelmat pudotuspelien osalta menivät täysin uusiksi. Toisin sanoen pudotuspelit laajenivat normaalien 16 joukkueen sijaan 24 joukkueen pudotuspeleiksi. NHL Draft Lottery, jossa arvotaan NHL:n varaustilaisuuden varausjärjestys muuttuikin täydelliseksi farssiksi, kun pudotuspeleihin edennyt joukkue – tässä tapauksessa New York Rangers – voitti ykkösvarauksen ja sai myös mahdollisuuden taistella Stanley Cupista, joskaan näiden molempien asioiden voittaminen ei olisi ollut mahdollista.

Lue artikkeli tästä!

2. Twitch jakaa banneja – aluksi suomalainen Andypyro ja sitten Dr Disrespect

Suoratoistopalvelu Twitch päätti jakaa banneja, kun pelaamistaan striimaavat Andypyro ja Dr Disrespect saivat erinäisistä syistä bannin eli kiellon striimaamiseen Twitchissä. Asiaa kommentoinen Andypyron kohdalla kyse oli tilapäisestä bannista, mutta Dr Disrespect sen sijaan sai ikuisen porttikiellon, eikä häntä ole sen jälkeen Twitchissä nähnyt. Kaksikko striimaa omaa pelaamistaan kanavillaan.

Lue artikkeli tästä!

1. Väite: Patrik Laine jättänyt siirtopyynnön – pettyi lunastamattomiin lupauksiin!

Jääkö Patrik Laine Winnipeg Jetsiin vai ei? Vastausta tähän kysymykseen ei ole olemassa vieläkään, mutta sen sijaan kysymysmerkkejä on edelleen paljon ilmassa. Laine ei ole ollut tyytyväinen Winnipegissä saamaansa vastuuseen ja hänelle annettuihin lupauksiin saman asian tiimoilta, mitkä ovat saaneet hänet harkitsemaan vakavasti lähtöä kanadalaisseurasta. Itse asiassa viime NHL-kauden päättymisen jälkeen Jets on tiettävästi käynyt keskusteluja muiden NHL-seurojen kanssa ja asia on edelleen pinnalla, sillä lopullista ratkaisua ei ole saatu. On kuitenkin paljon mahdollista, että Laine löytyy viimeistään ensi kaudesta alkaen jostain muualta kuin Winnipegistä, sillä hänen sopimuksensa on katkolla ja sen jatkaminen vaikuttaa niin monilta osin jättimäiseltä haasteelta.

Lue artikkeli tästä!

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord