Huuhkajat kaatoi maailmanmestari Ranskan - vieläpä kakkosmiehistöllään!

VIDEO: PARIISIN IHME! Huuhkajat kaatoi maailmanmestari Ranskan kakkosmiehistöllä!

Kyllä, on se totta: PARIISIN IHME TAPAHTUI! Huuhkajat kaatoi maailmanmestari Ranskan vieraskentällä ja vieläpä kakkosmiehistöllään.

Kun Markku Kanerva marssitti viimeksi viime kuussa kentälle Huuhkajien kakkosmiehistön harjoitusottelussa Puolaa vastaan, lopputuloksena oli melkoinen tukkapölly. Vaikka Puola oli matkassa niin ikään osittaisella kakkosmiehistöllään, takoi se taululle 5-1-lukemat.

Niinpä lähtökohdat eilen pelattuun vierasotteluun hallitsevaa maailmanmestaria Ranskaa vastaan eivät luvanneet Huuhkajien kannalta kovinkaan paljoa. Koska otteluohjelmassa oli hyvinkin pian pelattavat Kansojen liigan ottelut Bulgariaa ja Walesia vastaan, joilla on paljon enemmän painoarvoa, ainoa oikea ratkaisu oli lähteä tähänkin harjoitusotteluun kakkosmiehistöllä: se oli lähtökohtaisesti sääli, sillä alun perin tämä harjoitusottelu olisi ollut hyvinkin merkittävä – mikäli se oltaisiin pelattu alkuperäisen ohjelman mukaisesti.

Mutta sitten tapahtui PARIISIN IHME!

Huuhkajat pyssytti taululle loppulukemat 2-0, vieläpä vieraskentällä, ja hallitseva maailmanmestari oli lyöty.

[vihjeet]

Eikä tuon voiton arvoa himmentänyt tippaakaan se tosiasia, että myös Ranska toi kentälle niin sanotun kakkosmiehistönsä. Ja itse asiassa, kun Huuhkajat iski jo avauspuoliajalla taululle nuo 2-0-voittolukemat, toi Les Bleus jo hyvin nopeasti puoliajan jälkeen kentälle suurimpia tähtiään, kuten Anthony Martialin, Antoine Griezmannin ja N’Golo Kanten.

Mutta edes tällaisista maailmantähdistä ei ollut sytyttämään sitä liekkiä, joka Huuhkajien miehistössä paloi.

Ja mikä parasta, maajoukkuedebyyttinsä tehneet Marcus Forss ja Onni Valakari vastasivat Huuhkajien maaleista.

Vaikka sitä voisi sanoa, että Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen historian tärkeimmät voitot tulivat viime EM-karsinnoissa, jotka mahdollistivat Huuhkajille historian ensimmäisen EM-kisapaikan, saattaa tämä Ranska-voitto nousta lopulta jopa kaikkien aikojen tärkeimmäksi voitoksi: se, kun antaa suomalaispelaajille niin huiman annoksen itseluottamusta ja uskoa siihen, että esimerkiksi kivenkova Belgia on eittämättä kaadettavissa EM-kisoissa.

Tässä ottelun parhaat palat:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord