Floyd Mayweatherin ja Logan Paulin välinen ottelu on ollut viime aikoina iso puheenaihe ja kamppailu on luultavasti tapahtumassa tämän vuoden sisällä?

Floyd Mayweatherin ja Logan Paulin ottelu tapahtuu tänä vuonna?

Floyd Mayweatherin ja Logan Paulin välinen ottelu on ollut viime aikoina iso puheenaihe ja kamppailu on luultavasti tapahtumassa tämän vuoden sisällä?

Entinen ammattilaisnyrkkeilijä Floyd Mayweather on tekemässä jälleen paluun eläkkeeltä nyrkkeilykehään. Viimeksi yhdysvaltalaisottelija nähtiin kehässä vuonna 2018, kun hän tyrmäsi japanilaisen Tenshin Nasukawan kolmesti yhden erän aikana.

Lue lisää: VIDEO: Floyd Mayweather ei osaa hävitä – tyrmäsi kolmesti japanilaisen vapaaottelijan!

Nasukawa on ollut voittamaton vapaaottelussa ja potkunyrkkeilyssä, mutta hänellä ei ollut mitään palaa Mayweatherin käsittelyssä nyrkkeilykehässä.

[vihjeet]

Seuraava Mayweathrin vastustaja on vieläkin kokemattomampi nyrkkeilyn saralla, sillä kyseessä on YouTubesta tuttu Logan Paul, joka on otellut aiemmin ainoastaan yhdesti ja siitäkin hän lähti tappio niskassaan. Hän hävisi vuonna 2019 myös YouTubesta tutulle KSI:lle.

Mayweatherin ja Paulin välinen ottelu tulee keräämään huiman suosion, jonka tarkoituksena molempien on tienata melkoiset tukut rahaa. Paul tavoittaa YouTube-tilinsä ansiosta yli 22 miljoonaa katsojaa ympäri maapalloa. 43-vuotias Mayweather on puolestaan koko maailman tietoisuudessa ja kerää sitä kautta hurjan määrän yleisöä ottelulle.

The Fighting Newsin Mike Feinberg sanoi aiemmin tässä kuussa, että Mayweather on kirjoittanut sopimuksen otellakseen Paulia vastaan.

– Minulla on teille tuoreita uutisia. Floyd Mayweather JR on palaamassa eläkkeeltä ja on juuri allekirjoittanut virallisesti sopimuksen taisteluun Logan Paulia vastaan, hän kertoi.

Viime viikolla Feinberg oli live-tilassa YouTubessa, jossa hän ei paljastanut tarkkaa päivämäärää, milloin ottelu tullaan käymään, mutta luultavasti kamppailu nähdään noin 2,5 kuukauden kuluttua.

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord