Peräti 7 pelaajaa jättämässä Manchester Unitedin? Listan kovin nimi on maalivahti David de Gea.

Peräti seitsemän pelaajaa jättämässä Manchester Unitedin… Joukossa David de Gea?!

Peräti 7 pelaajaa jättämässä Manchester Unitedin kuluvan kauden päätteeksi? Listan kovin nimi on espanjalaismaalivahti David de Gea.

Manchester Unitedissa puhaltavat muutoksen tuulet, kun Ole Gunnar Solskjaerista tehdiin pysyvästi legendaarisen brittiseuran manageri.

The Guardianin mukaan peräti seitsemän pelaajaa saattaa olla jättämässä Unitedin, kenties vielä useampikin, ja heidän joukossaan on kenties tämän hetken maailman paras maalivahti, David de Gea.

Espanjalaisvahdin sopimus on katkolla ensi kauden jälkeen, eikä uudesta jatkosopimuksesta ole toistaiseksi tietoakaan. Mikäli siis de Gea päätetään pitää ilman jatkosopimusta myös ensi kauden ajan Old Traffordilla, riski hänen menettämiselleen ilmaiseksi kesällä 2020 on valtava.

Useiden lähteiden mukaan PSG olisikin jo ilmaissut kiinnostuksensa 28-vuotiasta maalivahtia kohtaan.

Pariisilaisseuran kerrotaan valmistelevan de Geasta 70 miljoonaa euroa ja tekemään hänestä maailman parhaiten tienaavan maalivahdin yli 410 000 euron viikkopalkalla. De Gea on hakenut samaista summaa myös jatkosopimusneuvotteluissa Unitedin kanssa, mutta ilman tulosta.

Myös Ander Herreran uskotaan siirtyvän PSG:n paitaan ensi kaudeksi. Hänen sopimuksensa on katkolla kuluvan kauden päätteeksi ja hän on siis jättämässä Unitedin ilmaisella siirrolla.

Muita todennäköisiä lähtijöitä ovat Alexis Sanchez, mikäli joku on valmis maksamaan hänen lähes 500 000 euron viikkopalkkansa, Juan Mata, Marcos Rojo sekä Matteo Darmian. Lisäksi Antonio Valencian lähtö on varmaa, sillä United ei tehnyt hänelle jatkosopimustarjousta.

Solskjaerin kerrotaan puolestaan haluavan vahvistaa joukkueensa alakertaa kahdella puolustajalla. United onkin tiettävästi kiinnostunut Napoli-toppari Kalidou Koulibalysta, jolle italialaisseura on tosin lätkäissyt yli 150 miljoonan euron hintalapun.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Donald Trumpin 18 golf-mestaruutta osoittautuivat suureksi huijaukseksi!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord