Glen Kamara palaa Arsenaliin? Suomalaisen ex-seuran kerrotaan tarkkailleen Kamara viimeisissä kuudessa Glasgow Rangersin ottelussa.

Huuhkajien Glen Kamara palaa Arsenaliin? Granit Xhakan korvaaja?!

Palaako Huuhkajien keskikentällä hääräävä Glen Kamara palaa Arsenaliin? Hänestä saattaa tulla mahdollisesti seuran jättävän Granit Xhakan korvaaja.

Huuhkajien avainpelaajiin lukeutuva Glen Kamara teki aikanaan vaikutuksen Rangersin managerina toimivaan Steven Gerrardiin, kun joukkueet kohtasivat Skotlannin Valioliigassa.

Gerrard ilmoitti Rangersin seurajohdolle välittömästi tuon ottelun jälkeen haluavansa kiinnittää suomalaiskeskikenttäpelurin; seura teki työtä käskettyä ja niin Kamara päätyi vuoden 2019 tammikuussa glasgowilaisseuraan vain 59 000 euron siirtosummalla.

Nyt näyttäisi vahvasti siltä, että Kamaran matka jatkuu eteenpäin.

Uutisoimme jo joulukuun alussa muun muassa Serie A -jätti Juventuksen sekä Valioliigassa toisena majailevan Leicester Cityn haluavan suomalaisen ja nyt kuvaan on astunut myös hänen ex-seuransa Arsenal.

The Daily Mailin mukaan Arsenal olisi käynyt tarkkailemassa Kamaran otteita Rangersin edellisissä kuudessa ottelussa.

[vihjeet]

Arsenal saattaa menettää kuluvan kuukauden aikana keskikenttäpelaaja Granit Xhakan Hertha Berlinin väreihin. Saksalaisseuralla on uusi seuraomistaja, joka haluaa uudistaa joukkueen pelaajistoa välittömästi, ja Xhakan agentin mukaan sveitsiläispelaaja olisi jo päässyt yhteisymmärrykseen Bundesliiga-seuran kanssa. Tämä synnyttäisi lontoolaisseuran keskikentälle tarpeen juuri Kamaran kaltaiselle pelaajalle, ja kun siirtosummakaan tuskin nousisi 10 miljoonaa euroa korkeammalle, olisi suomalainen juuri sitä, mitä Arsenal hakee – joskaan siirto ei ole suoranaisesti kiinni Xhakan tilanteesta.

Lisäksi Kamara on tuttu pelaaja Arsenalille, sillä hän oli osa lontoolaisorganisaatiota vuosien 2012-17 ajan ja pääsi kertaalleen pelaamaan myös edustusjoukkueen puolella, lokakuussa 2015 pelatussa Englannin liigacupin ottelussa  Sheffield Wednesdayta vastaan.

Aiemmin mainittujen Juventuksen, Leicesterin ja Arsenalin ohella myös Aston Villan, Brightonin sekä Crystal Palacen uskotaan olevan kiinnostuneita 24-vuotiaasta suomalaisesta, joka muun Huuhkajien joukkueen tavoin valmistautuu ensi kevään historiallisiin EM-kisoihin.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Urheiluvedot Exclusive: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord