Juventus haluaa Glen Kamaran: Huuhkajat-tähden hinta kohonnut alle vuodessa 160-kertaiseksi?

Juventus haluaa Glen Kamaran – Rangers haluaa 160-kertaisen hinnan!

Italian suurseura Juventus haluaa Glen Kamaran, jonka esitykset erityisesti Huuhkajien paidassa ovat viehättäneet torinolaisjätin pomoja.

Huuhkajien paidassa erinomaisia otteita EM-karsinnoissa esittänyt ja edukseen myös Skotlannin Valioliigan Glasgow Rangersissa pelannut Glen Kamara saattaa olla matkalla Juventukseen.

Skotlantilaislehti Daily Mail tietää nimittäin kertoa Juventus-pomojen viehättyneen suomalaiskeskikenttäpelurin pelitaidoista, kun Huuhkajat avasi EM-karsinnat 1-2-vierastappiolla Italialle. Tuosta hetkestä eteenpäin Kamaran otteet ovat vain parantuneet, joten kiinnostus on eittämättä aitoa.

Rangers-pomo ilmoitti aiemmin Alfredo Morelokseen liittyvien huhujen yhteydessä, että seura haluaa pitää tähtipelaajistaan kiinni mahdollisimman pitkään ja se saattaisi olla myös joukkueensa avainmiehiin lukeutuvan Kamaran kohdalla fiksu ratkaisu: hintalapulla, kun on potentiaalia nousta vielä melkoisesti.

[vihjeet]

Toki Rangers tekisi jo nyt melkoisen määrän voittoa Kamaran myydessään – itse asiassa 160-kertaisesti voittoa.

Urallaan yhden ottelun Valioliigan suurseura Arsenalissa pelannut 24-vuotias suomalainen tuli maksamaan Rangersille Transfermarkt-sivuston mukaan ainoastaan 50 000 puntaa, kun glasgowilaisseura hankki hänet kuluvan vuoden tammikuussa, ja nyt Daily Mail kertoo Rangersin hakevan hänestä jopa 8 miljoonan punnan siirtosummaa.

Mikäli Juventus hankkisi Kamaran, saattaisi suomalaispeluri päätyä hyvinkin lainalle johonkin toiseen seuraan, sillä kilpailu pelipaikoista Torinossa saattaisi olla vielä tässä kohtaa liian kovaa Kamaralle: Juventuksen keskikenttäpelaajiin lukeutuvat sellaiset nimet kuin Emre Can, Sami Khedira, Blaise Matuidi, Miralem Pjanic, Adrien Rabiot ja Aaron Ramsey.

Kamara on herättänyt laajalti kiinnostusta myös Englannin Valioliigassa: esimerkiksi Valioliigassa toisena majailevan Leicester Cityn uskotaan olevan kiinnostunut suomalaisesta.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord