Lionel Messi päätti kesälomansa ennenaikaisesti ja tiettävästi ilmoitti uudelle managerille aikeistaan jättää FC Barcelona.

Lionel Messi päätti kesälomansa ennenaikaisesti kertoakseen Koemanille lähtöhaluistaan?!

Lionel Messi päätti kesälomansa ennenaikaisesti kertoakseen FC Barcelonan uudeksi manageriksi nimetylle Ronald Koemanille lähtöhaluistaan?

Tänä vuonna jalkapalloilijoiden kesäloma on todella lyhyt koronaviruspandemian vuoksi, joskin kyseinen virus toi pelaajille ylimääräisen parin kuukauden tauon viime kauteen.

Lionel Messin kohdalla tuo loma näyttää jääneen todella lyhyeksi, koko urheilumaailmaa järkyttäneestä syystä, mikäli se pitää paikkansa. Katalonialaisradiokanava RAC1 nimittäin kertoo, että Messi palasi lomaltaan ennenaikaisesti jutellakseen seuran uudeksi manageriksi nimetyn Ronald Koemanin kanssa ja ilmoittaakseen aikeistaan vaihtaa seuraa.

[vihjeet]

Argentiinalaisen kerrotaan sanoneen Koemanille, ettei hän näe enää itseään Barcassa ja samalla paljastaneen, ettei hän tiedä vielä mitä tulevaisuus pitää sisällään. Messin kerrotaan sanoneen, että hän näkee tällä hetkellä itsensä enemmän ulkona seurasta kuin osana sitä.

Messiä on viety jo pidempään Interiin, ja muun muassa milanolaisseuran sponsorina toimiva Pirelli on luvannut auttaa seuraa argentiinalaisen hankinnassa, kuten Fiat teki Cristiano Ronaldon siirtyessä Juventukseen, mutta viime aikoina esille on noussut Manchester City, jonka kerrotaan olevan valmis maksamaan Messistä mitä ikinä Barcelona vaatiikaan.

Yhtenä potentiaalisena vaihtoehtona Messille pidetään myös sunnuntaisessa Mestarien liigan finaalissa pelaavaa PSG:tä. Brassitaituri Neymar pelaa seurassa ja Messin kerrotaan olleen erittäin vihainen Barcelonan seurajohdolle siitä, etteivät he ole kaikista puheista huolimatta onnistuneet hankkimaan Neymaria takaisin; PSG:ssä Messi pääsisi takaisin Neymarin rinnalle ja kolmantena lenkkinä toimisi Kylian Mbappé.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord