Lionel Messi siirtyy Manchester Cityyn? Argentiinalainen on totaalisen turhautunut seuran toiminnan suhteen.

Lionel Messi siirtyy Manchester Cityyn? Brittiseura valmis maksamaan mitä tahansa!

FC Barcelonaa koko uransa ajan edustanut Lionel Messi siirtyy Manchester Cityyn? Argentiinalaisen uskotaan olevan lähtökuopissa.

Katalonialaisjätti FC Barcelona on tällä hetkellä sellainen sotku, ettei sitä tulla selvittämään vuodessa tai kahdessa.

Seura on mennyt jokaisessa mahdollisessa mielessä viime ajat väärään suuntaan ja isoja muutoksia tarvitaan.

Näitä isoja muutoksia alettiin tekemään välittömästi, kun Bayern München oli nöyryyttänyt Barcelonaa Mestarien liigan puolivälieräottelussa käsittämättömin lukemin 8-2: ensiksi tiedotettiin valmentaja Quique Setienin potkuista ja heti perään urheilutoimenjohtaja Eric Abidal sai kenkää.

Ottelun jälkeen muun muassa Gerard Pique sanoi mitenkään kiertelemättä, että seura on menossa todella huolestuttavaan suuntaan ja jättimäisiä muutoksia tarvitaan. Lisäksi hän kertoi, että mikäli seurajohto niin kokee, hän on valmis vaihtamaan maisemaa auttaakseen seuraa palaamaan takaisin oikeille raiteille.

[vihjeet]

Joukkueen suurimman tähden, Lionel Messin, pinna on ollut kireällä jo pitkään juuri Barcelonan johtoportaan sekoilujen vuoksi ja niitähän on riittänyt. Nyt hänen mittansa uskotaan täyttyneen lopullisesti ja huhuillun ensi kesän sijaan hän saattaa vaihtaa maisemaa välittömästi.

Potentiaalisia ottajia on varmasti lukuisia – kuka nyt ei haluaisi kenties kaikkien aikojen parasta pelaajaa joukkueeseensa – mutta tähän mennessä Interiä on pidetty varteenotettavimpana vaihtoehtona. Nyt Messi on kuitenkin yhdistetty eilen 1-3-shokkitappion Lyonille Mestarien liigassa kärsineeseen Manchester Cityyn, jonka kerrotaan olevan valmis maksamaan mitä ikinä Messin hankkiminen sitten vaatikaan.

City-huhuista ovat raportoineet useat brittilehdet.

City olisi monella tapaa luonteva valinta Messille, sillä seuraa valmentaa Pep Guardiola ja heillä on todella lämpöiset välit yhteisiltä Barcelona-ajoilta. Lisäksi seurassa pelaavat Argentiinan maajoukkueesta tutut Sergio Agüero ja Nicolas Otamendi.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord