Patric Hörnqvistin siirto Floridaan varmistui: kauppahinta oli odotettua korkeampi.

TREIDI: Patric Hörnqvistin siirto Floridaan varmistui – hinta odotettua korkeampi!

Urheiluvedot.com kertoi eilen Patric Hörnqvistin siirtymisestä Floridaan ja nyt siirto varmistui, minkä myötä myös kaupan yksityiskohdat tarkentuivat.

Keskiviikkoiltana ja sitä seuranneena yönä NHL-maailmasta kantautui julkisuuteen enemmän kuin huhu, jonka mukaan Pittsburgh Penguins olisi kaupannut Patric Hörnqvistin Florida Panthersiin – vaihtokaupassa Michael Mathesoniin.

Siirtoa pidettiin lähes satavarmana, kunnes NHL:n sisäpiiriläiset raportoivat muutamista ongelmista vaihtokaupan ympärillä: Hörnqvistin loukkaantumishistoriaan liittyvistä mahdollisista vakuutusongelmista sekä ruotsalaispelurin osittaisesta siirron rajoittavasta pykälästä.

Nyt tuo vaihtokauppa on kuitenkin toteutunut, joskin Panthers maksoi Hörnqvististä odotettua kovemman hinnan.

[vihjeet]

Pittsburghiin ei siis matkaa ainoastaan puolustaja Michael Matheson, toisin kuin vielä eilen kaikki luulivat, vaan myös hyökkääjä Colton Sceviour.

31-vuotias Sceviour on lähinnä Bottom 6 -roolin hyökkääjä, mutta varsin pätevä sellainen. Viimeiset neljä kautta Floridassa viettänyt Sceviour pystyy nimittäin pelaamaan sekä laidassa että keskellä ja hän teki Panthers-paidassa varsin mukiinmenevät tehot – 284 runkosarjaotteluun pisteet 31+48=79.

Kaiken kaikkiaan Sceviour, jonka 1,2 miljoonan dollarin arvoinen sopimus kattaa tulevan kauden, on pelannut NHL-urallaan 454 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä pisteet 59+82=141. Pudotuspeliotteluita hänellä on vyöllään 19 kappaletta, tehoin 3+5. Penguins tulee olemaan hänelle NHL-uran kolmas seura, sillä ennen Panthers-vuosiaan hän kiekkoili Dallas Starsin organisaatiossa.

Mikäli haluat tutustua paremmin Hörnqvistiin ja Mathesoniin, voit tehdä niin tämän eilen julkaistun artikkelin kautta.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord