Mihin NHL:n pudotuspeleistä pudonneeseen seuraan superlupaus Alexis Lafrenière päätyy NHL Draft Lotteryn myötä?

Crosby, McDavid, Barkov… Kenen rinnalle superlupaus Alexis Lafrenière päätyy?

NHL:n Play In -vaihe on pitänyt sisällään melkoisia yllätyksiä odotetusti ja nyt kysymys kuuluu: kenen rinnalle superlupaus Alexis Lafrenière päätyy?

NHL Draft Lotteryn ensimmäinen vaihe suoritettiin kesäkuun lopulla ja tuolloin selvisi, että jokin Play In -sarjansa hävinneistä eli toisin sanoen mukana pudotuspeleissä olleista joukkueista tulee saamaan tämän vuoden varaustilaisuuteen ykkösvarausvuoron.

Tämä arvontatulos nostatti luonnollisesti melkoisen kohun ja täysin oikeutetusti: miten voi olla, että Stanley Cupista taistelemaan pääsevä joukkue tulee saamaan ensimmäisen varausvuoron haltuunsa?

No, oli miten oli, niin se on tilanne, jossa me elämme ja nyt NHL:n Play In -ottelupareista on ratkaisematta enää Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets -pari.

[vihjeet]

Tähän mennessä Play In -sarjoihin osallistuneista joukkueista kausi on päättynyt sekä Edmonton Oilersin, Florida Panthersin, Minnesota Wildin, Nashville Predatorsin, New York Rangersin, Pittsburgh Penguinsin että Winnipeg Jetsin osalta ja tähän kastiin tulee liittymään siis joko Toronto Maple Leafs tai Columbus Blue Jackets.

Sidney Crosbyn kaltaisiin urotekoihin juniorisarjoissa yltänyt, ja Kanadan alle 20-vuotiaiden maailmanmestariksi johdattanut, Alexis Lafrenière tulee olemaan vuoden 2020 NHL Draftin ykkösvaraus – se on kaikkien tiedossa. Hänessä on olemassa kaikki supertähden ainekset ja hän on erittäin suurella todennäköisyydellä valmis tekemään kovaa jälkeä NHL:ssä jo ensi kaudella, joten tarjolla on jollekin näistä pudonneista seuroista tulokaspalkalla varustettu puoli-ilmainen huippunimi.

Tässä potentiaalisia ja kaikkien muiden NHL-seurojen kannalta erittäin pelottavia skenaarioita siitä, millaisen tutkaparin Lafrenièren varaamaan pääsevä seura pystyy muodostamaan:

Lafrenière – McDavid
Lafrenière – Crosby/Malkin
Lafrenière – Scheifele
Lafrenière – Barkov
Lafrenière – Zibanejad
Lafrenière – Johansen
Lafrenière – Staal

Lafrenière – Matthews/Tavares
Lafrenière – Dubois

NHL Draft Lotteryn toinen osa järjestetään maanantaina.

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord