Onko Manchester Unitedin Paul Pogba tehnyt ratkaisunsa tulevaisuutensa suhteen? Siirto Real Madridiin lähenee?!

Paul Pogba tehnyt ratkaisunsa? Siirto Real Madridiin lähenee?!

Paul Pogba tehnyt ratkaisunsa? Real Madridin suuntaan viime aikoina lirkutellut ranskalaispelaaja saattaa hyvinkin jättää Manchester Unitedin ensi kesänä.

Pelaajilla on usein paha tapa puhua niin sanotusti sivu suun, kun he eivät ole seurajoukkueensa matkassa, vaan esimerkiksi maajoukkueensa mukana.

Tästä saatiin konkreettinen esimerkki, kun Manchester Unitedissa pelaava Paul Pogba oli pelaamassa EM-karsintoja Ranskan paidassa ja hän puhui median edessä Real Madridista, johon hänet on viime aikoina yhdistetty vahvasti.

– Real Madrid on yksi maailman suurimmista seuroista ja olen aina sanonut, että se on jokaisen pelaajan unelmaseura – etenkin Zidanen alaisuudessa, Pogba totesi lehdistötilaisuudessa.

– Olen onnellinen Unitedissa, mutta sitä ei ikinä tiedä, mitä huominen tuo tullessaan.

Old Traffordilla tuskin katsottiin tätä kommenttia suopeasti, vaikka Pogba vakuuttelikin olevansa tällä hetkellä onnellinen nykyisessä seurassaan.

Useiden brittilähteiden mukaan pelkkä onnellisuus ei välttämättä riitä pitämään Pogbaa Manchesterissa tulevaisuuden osalta.

Pogba on nimittäin Real Madridin manageriksi palanneen Zinedine Zidanen ostoslistalla kenties se ykkösnimi, ja kun tähän lisätään se tosiasia, ettei Pogba ole ollut useista yrityksistä huolimatta halukas keskustelemaan uudesta jatkosopimuksesta Unitedin kanssa, lähtö muihin maisemiin alkaa vaikuttaa monien mielestä jopa todennäköiseltä.

Managerit ovat usein haluttomia puhumaan muissa seuroissa pelaavista pelaajista, ellei taustalla ole kytemässä jotain; Zidane otti sunnuntaina kantaa Pogbaan pelaajana.

– Tunnen hänet henkilökohtaisesti ja on olemassa vain kourallinen pelaajia, jotka vaikuttavat peliin yhtä paljon kuin hän. Hän on keskikenttäpelaaja, joka osaa sekä hyökätä että puolustaa.

– Hän on aina sanonut, että Manchester Unitedin jälkeen häntä on aina kiinnostanut tulla Madridiin pelaamaan. Kun siis hänen seikkailunsa Manchesterissa päättyy, miksi hän ei tulisi tänne, Madridiin?

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Zidanen haluavan tuoda Los Blancosin riveihin Pogban ohella Chelsean Eden Hazardin sekä PSG:n Kylian Mbappen; ranskalaismanagerilla on takataskussaan yli 500 miljoonan euron siirtobudjetti ensi kesäksi (lue uutinen täältä).

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Tottenhamin Christian Eriksen sivusi syötöllään David Beckhamin syöttöennätystä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord