Christian Eriksen sivusi David Beckhamin syöttöennätystä, mitä tulee perättäisten - vähintään 10 maalisyötön kausien - määrään.

Tottenhamin Christian Eriksen sivusi syötöllään David Beckhamin ennätystä!

Tottenhamin Christian Eriksen sivusi David Beckhamin syöttöennätystä, mitä tulee perättäisiin vähintään kymmenen maalisyötön kausiin.

Tottenham koki sunnuntaina kitkerän tappion Liverpoolin vieraana numeroin 1-2.

Lontoolaisseura pitää edelleen hallussaan kolmatta sijaa Valioliigan sarjataulukossa, mutta ottelun vähemmän pelanneella Arsenalilla on mahdollisuus kiilata edelle maanantaina, ja lisäksi sekä Manchester United että Chelsea vaanivat enää vain pisteen päässä.

Spursin ainoan maalin Liverpoolia vastaan iski Lucas Moura ja sen alusti joukkueensa pelillinen sielu, tanskalaistaituri Christian Eriksen.

Kyseessä oli Eriksenin kauden kymmenes maalisyöttö ja hän ylsi kyseiseen saavutukseen jo neljäntenä perättäisenä kautena. Samalla hän nousi kyseisellä saavutuksella todellisen legendan, David Beckhamin, rinnalle, sillä myös hän kykeni parhaimmillaan vähintään kymmeneen maalisyöttöön neljän perättäisen kauden aikana.

27-vuotiaalla Eriksenillä on siis mahdollisuus nousta kyseisessä tilastossa ylhäiseen yksinäisyyteen ensi kauden aikana, ellei hän sitten vaihda kesän aikana maisemaa: Erikseniä ollaan viety jo pidempään erityisesti Real Madridiin, joka tulee uusiutumaan melkoisesti ensi kaudeksi.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Mykistävä tilasto: Alexander Ovechkinilla enemmän 50 maalin kausia kuin koko muulla NHL:llä yhteensä!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord