Michael Schumacherin poika saa debyyttinsä F1-auton ratissa.

Michael Schumacherin poika saa debyyttinsä F1-auton ratissa

Michael Schumacherin poika Mick saa virallisen debyyttinsä F1-auton ratissa ensi viikolla Bahrainissa, jossa Ferrari järjestää testit.

20-vuotias saksalaiskuljettaja, joka on äskettäin allekirjoittanut sopimuksen Ferrarin akatemiaan, aloittaa testitapahtumansa tiistaina 2. huhtikuuta.

Mick Schumacher ajaa testiajon myös Alfa Romeolla päivää myöhemmin samassa paikassa.

Formula 2-sarjassa aloittava Mick on kertonut olevansa hyvin innostunut ja haluavansa kiittää Ferraria siitä, että antoivat hänelle tämän mahdollisuuden.

Seitsenkertainen maailmanmestari Michael joutui vakavaan onnettomuuteen joulukuussa 2013, nyt Schumacher junior haluaa tehdä isänsä ylpeäksi omalla urallaan.

Vielä viime kaudella Mick ajoi F3:ssa, jossa hän voitti 8 osakilpailua ja lopulta mestaruuden. Nyt edessä on ensimmäinen kausi F2-sarjassa.

– Olen tietoisesti laittanut kaikki ajatuksen ensi viikon testeistä syrjään, koska olen myös hyvin innoissani ensimmäisestä F2-kilpailustani, joka ajetaan tulevana viikonloppuna. Haluan keskittyä sataprosenttisesti viikonloppuun, Mick sanoi.

Voitettuaan edellisen kauden F3-sarjassa, saksalaiskuljettaja sai kokoon F1:ssä ajamiseen vaadittavat 40 superlisenssipistettä, joten hän voisi ajaa kuninkuusluokassa jo alkavalla kaudella.

Lue myös:
JUTIN RILLI: Pudotuspeliparit syynissä – tuleeko yllätyksiä?

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord