Mavericksin Kristaps Porzingisiä syytetään raiskauksesta New Yorkissa.

Mavericksin Kristaps Porzingisiä syytetään raiskauksesta New Yorkissa

Tällä hetkellä Dallas Mavericksiä edustavaa Kristaps Porzingisiä syytetään raiskauksesta New Yorkissa. Porzingis siirtyi New Yorkista Dallasiin helmikuussa.

New York Postin kertoo, että nainen on ilmoittanut poliisille, joutuneensa raiskatuksi Kristaps Porzingisin toimesta vuoden 2018 alussa.

Nainen kertoi myös, että latvialaispelaaja oli yrittänyt ostaa hänet hiljaiseksi asian suhteen 68 000 dollarilla.

23-vuotiaan Porzingisin asianajaja Roland G. Riopelle kiisti syytökset ja sanoi, että he olivat aiemmin jo lähettäneet asian liittovaltion viranomaisille, syyttäjän kovien syytösten vuoksi.

– Olemme tietoisia herra Porzingisiä vastaan tehdystä syytöksestä ja kiistämme väitteet yksiselitteisesti, Riopelle sanoi. Teimme virallisen pyynnön liittovaltion lainvalvontaviranomaiselle 20. joulukuuta 2018 syyttäjän kurittomiin vaatimuksiin perustuen.

– Olemme myös varoittaneet kansallisen koripalloliittoa kuukausi sitten, ja he ovat tietoisia syyttäjän käynnissä olevasta tutkimuksesta.

– Pyydämme esittämään kysymykset jatkossa FBI:lle tai NBA:lle.

Väitetty hyökkäys tapahtui 7. helmikuuta 2018 New York Sky-rakennuksessa, jossa Porzingis asui.

Nainen kertoi asuneensa samaisessa rakennuksessa, ja sanoi, että hän oli hyväksynyt kutsun Porzingisin huoneistoon ennen väitettyä hyökkäystä.

Kun latvialaisen sen hetkiseltä joukkueelta New York Knicksiltä kysyttiin, että olivatko he tietoisia tapahtumasta, joukkueen tiedottaja sanoi: “Tämä on Kristapsin henkilökohtainen asia eikä liity Knicksiin.”

Porzingisin nykyisen joukkueen omistaja Mark Cuban puolestaan on kertonut, että seura on tietoinen tutkimuksista, mutta viranomaiset ovat antaneet ohjeet olla kommentoimatta asiaa.

Lue myös:
JUTIN RILLI: Pudotuspeliparit syynissä – tuleeko yllätyksiä?

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord