KUVA: Justin Kluivertilta koskettava ele – valitsi kentälle lyhistyneen ystävänsä pelinumeron

schedule 7 heinäkuu 2018 - 07:02
person Marko Ollonqvist

AS Romaan tänä kesänä siirtyneeltä Justin Kluivertilta, joka on siis hyökkääjälegenda Patrick Kluivertin poika, nähtiin koskettava ele.

17,25 miljoonan euron hintalapulla Ajaxista AS Romaan siirtynyt Justin Kluivert on valinnut italialaisseurassa uudeksi pelinumerokseen 34.

Kyseessä ei ole mikä tahansa numero, sillä kyseessä on hänen hyvän ystävänsä ja entisen joukkuekaverinsa, Abdelhak Nourin, pelinumero.

– Miksi numero 34? Se on Appien numero. Rukoukseni ja pelinumeroni ovat sinulle hyvä ystäväni ja veljeni, joka opetit minulle niin paljon, Kluivert kirjoitti Instagram-tilillään.

Nouri oli huippulupaava hollantilaispelaaja, mutta hänen ura katkesi, kun hän tuupertui kesken Ajaxin ottelun kentän pintaan. Nourilla todettiin myöhemmin sairaalassa pysyvä aivovamma ja hän ei kykene enää elämään normaalia elämää.

Kluivert ja Nouri olivat joukkuekavereita, joiden varaan oli laskettu isosti hollantilaisen jalkapallon tulevaisuus. Nyt Kluivertin tehtävänä on saattaa tuo tehtävä loppuun ja samalla hän tekee sen hyvän ystävänsä kunniaksi.

Lue myös:
Zlatan ja David Beckham löivät vetoa – “Wembleylle Englannin paita päällä”

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord