Zlatan ja David Beckham löivät vetoa – “Wembleylle Englannin paita päällä”

schedule 7 heinäkuu 2018 - 01:07
person Marko Ollonqvist

Zlatan ja David Beckham löivät vetoa tänään pelattavasta Ruotsi-Englanti-puolivälieräottelusta ja panokset ovat ainakin kohdillaan.

Keskusteluyhteyden avasi Instagramissa Zlatan, joka heitti David Beckhamille haasteen.

– Mikäli Englanti voittaa, tarjoan sinulle päivällisen missä ikinä haluatkaan, mutta jos Ruotsi voittaa, sinä ostat minulle mitä ikinä haluankaan Ikeasta. Oletko mukana?

Beckham vastasi Zlatanin viestiin puolisen tuntia myöhemmin ja oli välittömästi mukana ruotsalaispelurin esittämässä vedossa. Kaksikon vaatimukset tosin eroavat toisistaan melkoisesti, sillä Beckham haluaa selvästikin nöyryyttää Zlatania.

– Jos Ruotsi voittaa, vien sinut henkilökohtaisesti Ikeaan ja ostan sinulle mitä ikinä tarvitsetkaan uuteen kartanoosi LA:ssa. Mutta, mikäli Englanti voittaa, haluan sinun tulevan katsomaan Englannin peliä Wembleylle ylläsi Englannin pelipaita ja nauttien puoliajalla Fish & Chips -annoksen.

Mitä ilmeisimmin veto on siis vireillä ja huomenna ratkeaa, nähdäänkö kaksikko, joka voitti PSG:ssä Ranskan liigan kaudella 2012-13, yhdessä Ikeassa ostoksilla vai Englannin pelissä Wembleyllä.

Lue myös:
PSG: Gianluigi Buffon jatkaa uraansa Pariisissa!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord