urheiluvedot NHL vihjekuva

NHL: Vancouver Canucks – Edmonton Oilers | Oilers suosikkina yölle

Vancouver kohtaa kotikaukalossaan Edmontonin tulevan yönä. Kotijoukkueella on takanaan vaikea jakso, sillä joukkue on kerännyt viimeisistä 10 ottelustaan vain kuusi pistettä. Suoria voittoja on tullut vain kaksi kappaletta ja tämän kuun alussa joukkueella oli peräti kuuden ottelun tappioputki.

Edmonton puolestaan on löytänyt tasaisuuden otteisiinsa pisteiden muodossa, sillä joukkue on hävinnyt vain kaksi peliä viimeisistä 10 ottelusta. Joukkue on onnistunut tiivistämään oman alueen peliään ja omissa verkko on heilunut vain 2,6 maalin edestä ottelua kohti tuolla ajanjaksolla.

Vancouver on pikkuhiljaa löytänyt paremmin otetta pelistä, mutta otteet ailahtelvat silti vielä liikaa. Joukkueen maaliero on viimeisistä viidestä ottelusta kaksi maalia plussalla, mutta Oilers tuottaa tässä kohtaa kovemman haasteen kuin aiemmat vastustajat Winnipeg tai Calgary.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa heti kauden alussa ja molemmat ovat onnistuneet näistä ottamaan yhden voiton. Yhteensä noissa kamppailuissa verkko heilui 15 kertaa, mutta nyt Oilers on kuitenkin selvästi tiivistänyt peliään. Maaleja tähän voidaan odottaa, mutta viime aikojen tekemisellä verkko tulee venymään kotijoukkueen päädyssä todennäköisemmin.

Oilersille tarjotaan otteluun liian korkeaa kerrointa, kun otetaan huomioon joukkueiden vire. Edmontonin osalta ainoat murheet ovat puolustuksen alemmissa pareissa kun Slater Koekkoekin solisluu murtui edellisessä ottelussa ja tämän myötä mies on pitkään sivussa. Niinpä Ethan Bear tai Caleb Jones ottaa Koekkoekin paikan takalinjoilta.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord

Sulkeutunut
Edmonton Oilers
2/3

Coolbet

150 € / 100 % bonus
Kierrätys: 6-kertainen (B)
Kierrätyskerroin: 1.50
Bonus voimassa: 60 pv
Minimitalletus: 10 €
verovapaa

1) Vedonlyönnin bonusrahaa voi käyttää myös Rakenna oma veto –tuotteessa, mutta tämä ei kerrytä bonusrahan kierrätysvaatimusta.
2) Yhden tai useamman kohteen sisältävät vedot, järjestelmä- sekä live-vedot lasketaan mukaan kierrätysvaatimuksiin.
3) Jos yksittäisen vedon kerroin on alle 1,50, sitä ei lasketa mukaan kierrätysvaatimusten täyttämiseen. Useamman kohteen sisältävä veto voidaan laskea mukaan kierrätysvaatimuksiin, kunhan vetokupongin kokonaiskerroin on vähintään 1,50.

2.25
Coolbet
Pelaa
Kerroin
Booker
Bonus | Kierrätys | Min. Kerroin

Freebet: 100€ | 1.8
Bonus voimassa: 14 pv
Minimitalletus: 10 €
Maksimipanos: 100 € / veto
verovapaa

1) Saat ensimmäisen vetosi suuruisen ilmaisvedon, kun ensimmäinen vetosi on ratkennut ja olet pelannut vedon vähintään 1.80 kertoimella.
2) Ilmaisvedon voi käyttää mihin vedonlyöntiin tahansa, ennen ottelua, livevetona ja millä laitteella vetoa haluatkin lyödä. Löydät ilmaisvedon pelikupongilta bonustoarjousten alta.
3) Ilmaisveto on voimassa 7 päivää siitä, kun se on merkitty pelaajan pelitillle

2.18
FB 100€ | 1.8
Pelaa

mr green logo

Freebet: 100€ | 1.5
Bonus voimassa: 7 pv
Minimitalletus: 10 €
Maksimipanos: 100 € / veto
verovapaa

1) Pelaajan on asetettava talletuksensa arvosta vetoja vähintään 1.5 kertoimilla ilmaisvedon lunastaakseen.
2) Ilmaisveto hyvitetään, kun sen lunastamiseksi tehdyt vedot on ratkaistu.
3) Pelaaja voi lunastaa korkeintaan 100€ ilmaisvedon.
4) Ilmaisvetoa ei voi käyttää Bet Builder -vetona.
5) Ilmaisvedon voi käyttää vain mobiililaitteella.

2.18
mr green logo
FB 100€ | 1.5
Pelaa

casumo

Freebet: 50 € | 1.60
Bonus voimassa: 7 pv
Minimitalletus: 25 €
Maksimipanos: 50 € / veto
verovapaa

1) Aktivoidaksesi ilmaisvetobonuksesi, aseta vähintään 25 € arvoinen veto mihin tahansa ennakko tai live-vedonlyöntikohteeseen. Mikäli panostat enemmän kuin 25 €, saat silti vain 50 € ilmaisvedon.
2) Saat automaattisesti ilmaisvedon, kun siihen oikeuttava veto on ratkaistu.
3) Ilmaisvetosi tulee saataville Arvoesineet-sivullesi, kun oikeuttava vetosi on ratkaistu. Valitse ensin nimesi päävalikosta ja tämän jälkeen ’Arvoesineet’ -sivun ylälaidasta.

2.18
casumo
FB 50 € | 1.60
Pelaa

100 € / 100 % bonus
Kierrätys: 4-kertainen (B)
Kierrätyskerroin: 1.4
Bonus voimassa: 35 pv
Minimitalletus: 20 €
Maksimipanos: 30 € / veto
verovapaa

1) Maksimipanos on 30% bonuksen koosta. Jos talletat esimerkiksi 100€ ja saat 100€ bonuksen, voit pelata maksimissaan 30 euron vetoja.
2) Bonus on käytettävissä kaikissa tuotteissa, paitsi Pokerissa ja Supertotossa.

2.18
100€ / 100% 4x B | 1.40
Pelaa