urheiluvedot NHL vihjekuva

NHL: New Jersey Devils – Buffalo Sabres | Kotijoukkueella etulyöntiasema

Devils kohtaa Sabresin tulevana yönä kotihallissaan. Joukkueet pelasivat viimeksi viikonloppuna vastakkain ja tuolloin Sabres poistui kaukalosta 2-3 voittolukemin. Molemmat ovat pelanneet tässä välissä yhden kamppailun ja molemmat joukkueet poistuivat tappiot niskassaan näistä, kun Devils nöyrtyi Capitalsille ja Sabres puolestaan Islandersille.

Tähän otteluun lähdettäessä Devilsillä on kuitenkin yksi päivä taukoa välissä, sillä Sabres pelasi Islandersia vastaan viime yönä. Devilsiä tämä toki palvelee huomattavasti paremmin, sillä Sabresin ottelu Islandersia vastaan ei ollut kevyimmästä päästä. Sabres pelasi tappiosta huolimatta hyvän ottelun, mutta palkinto jäi saamatta ja tulevana yönä on vastassa jälleen pelistään kiinni saanut Devils.

Edellinen ottelu oli jo todella tiukka kamppailu ja Buffalo ei todellakaan vienyt sitä nimiinsä helpolla. Sabres teki toisen erän loppuun mennessä tarvittavat maalit, mutta Devils tuli vielä kolmannessa erässä todella lähelle ja oli tasoittaa ottelun. Sabresin jalka alkaa varmasti painamaan tämän ottelun edetessä ja Devils on nykyisessä vireessään vaikea pideltävä kenelle tahansa.

Voitot ovat toki karttaneet Devilsiä viimeisissä kahdessa ottelussa, mutta joukkue on pelannut tästä huolimatta todella hyvin. Joukkue on onnistunut tällä kaudella jo viemään Sabresilta kolme pistettä ja nyt pisteiden viemiseen avautuu todella hyvä mahdollisuus. Jos joukkue saa tässä ottelussa tehoja heti alkupuoliskolla ottelua, niin Sabresille tulee todella vaikea ilta.

Sabres on pelannut viisi ottelua viikon sisään, kun Devils puolestaan neljä. Tämä kallistaa jo vaakaa kotijoukkueen puolelle melkoisesti ja kun otetaan huomioon vielä tuo yksi välipäivä, niin etylyöntiasema on selvästi Devilsillä.

Sabresin ongelmia otteluruuhkassa lisää vielä se, että Rasmus Ristolainen ei ole edelleenkään pelikunnossa koronan jäljiltä. Lisäksi Jake McCaben kauden ilmoitettiin olevan ohi, kun joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tullut polvivamma osoittautui todella vakavaksi.

Devilsillä oli mahdollisuus jo edellisessä ottaa pisteitä ja nyt vaakakuppi kääntyy kotijoukkueelle niin paljon, että suora voitto on täysin otettavissa joukkueen nykyisillä otteilla.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord

Sulkeutunut
New Jersey Devils
1/3

fansbet logo

Freebet: 2 x 20e
Bonus voimassa: 30 pv
Minimitalletus: 10 €
Maksimipanos: 20 € / veto
verovapaa

10€ TALLETUKSELLA 2X 20€ FREEBET
1) Tehdessäsi talletusta sinun täytyy klikata talletussivun kohtaa “saatavilla olevat tarjoukset”.
2) Ilmaisveto ilmestyy tilillesi noin viiden minuutin kuluessa. Toisen ilmaisvedon saat ensimmäisen vedon ratkettua.
3) Jotta voit nostaa voittosi, täytyy sinun lyödä vetoa tallettamallasi summalla kerran.
4) Ilmaisvedot tulee panostaa alle 50.0 kertoimella.
5) Ilmaisvedosta maksetaan vain voitot, panosta ei palauteta.
6) Jos vedonlyöntikohde mitätöityy, ei ilmaisvetoa palauteta.

2.30
fansbet logo
Pelaa
Kerroin
Booker
Bonus | Kierrätys | Min. Kerroin

bethard logo

100 € / 100 % bonus
Kierrätys: 4-kertainen (T+B)
Kierrätyskerroin: 1.8
Bonus voimassa: 60 pv
Minimitalletus: 20 €
verovapaa

1) Ensimmäinen pelin tai markkinoiden veto, joko ennen peliä tai pelin aikana, lasketaan mukaan kierrätysvaatimukseen. Ensimmäisen vedon kaksoiskappaletta tai mitätöityä vetoa ei lasketa mukaan kierrätykseen.
2) Oikea peliraha pelataan aina ennen bonusta, kun pelaajalla on aktiivisena oleva bonus.

2.30
bethard logo
100€ / 100% 4x T+B | 1.80
Pelaa

Coolbet

40 € / 400 % bonus
Kierrätys: 10-kertainen (B)
Kierrätyskerroin: 1.50
Bonus voimassa: 60 pv
Minimitalletus: 10 €
verovapaa

10€ talletuksella 50€ pelirahaa!
1) Vedonlyönnin bonusrahaa voi käyttää myös Rakenna oma veto –tuotteessa, mutta tämä ei kerrytä bonusrahan kierrätysvaatimusta.
2) Yhden tai useamman kohteen sisältävät vedot, järjestelmä- sekä live-vedot lasketaan mukaan kierrätysvaatimuksiin.
3) Jos yksittäisen vedon kerroin on alle 1,50, sitä ei lasketa mukaan kierrätysvaatimusten täyttämiseen. Useamman kohteen sisältävä veto voidaan laskea mukaan kierrätysvaatimuksiin, kunhan vetokupongin kokonaiskerroin on vähintään 1,50.

2.17
Coolbet
40€ / 400% 10x B | 1.50
Pelaa