NFL: Tampa Bay Buccaneers – Philadelphia Eagles

schedule 12 tammikuun 2022 - 17:40
person Sampsa Ilmonen

Sunnuntai-ilta korkataan käyntiin yhdellä kierroksen mielenkiintoisimmalla ottelulla.

Liigan pelottavin heittohyökkäys on puolikuntoinen

Tampa Bay Buccaneersin heittohyökkäys on varmasti aiheuttanut runkosarjan aikana useamman unettoman yön vastaan tulleille puolustusten koordinaattoreille. Viime viikkoina unettomat yöt ovat kuitenkin olleet vähenemään päin, koska Buccaneersin leveähkö laitahyökkääjistö on kutistunut Mike Evansin kokoiseksi yhden miehen armeijaksi. Tom Brady on joutunut tämän vuoksi kohdistamaan heittojaan viime viikkoina enenevissä määrin sisemmille laitahyökkääjille ja sen myötä veteraani Rob Gronkowski on noussut valokeilaan, jossa hänen ei pitäisi enää nykyisillä kilometreillään olla. Gronkowskin ei nimittäin ole enää se sama liigaa dominoiva monsteri kuin vielä viisi vuotta sitten, jolloin häntä oli helppo pitää yhtenä planeettamme parhaana pelaajana.

Kokonaisuudessaan voidaankin siis sanoa, että Buccaneersin hyökkäys käy nykyisellään noin 80% tehoilla ja sen myötä joukkueen menestys tulee tänäkin ”keväänä” riippumaan hyvin pitkälti siitä kuinka hyvin joukkueen puolustus onnistuu omassa roolissaan.

Philadelphiassa on totuttu altavastaajaan rooliin

Philadelphia Eagles on joukkue, joka nauttii siitä, kun sitä lyödään median ja muiden asiantuntijoiden toimesta. Välillä jopa tuntuu, että kotkalauma vasta herää siinä vaiheessa, kun joukkueen mahdollisuuksia pidetään minimaalisina ja tekemiseen ei usko enää kukaan muu kuin joukkueen sisällä olevat henkilöt. Näin kävi myös menneen runkosarjan aikana, Eagles oli pahimmillaan 2-5 tilanteessa ja tuossa vaiheessa joukkueen pudotuspelimahdollisuuksia pidettiin täysin olemattomina. Olemattomat mahdollisuudet kuitenkin muuttuivat viimeisien runkosarjaviikkojen aikana niinkin rajusti, että Eagles varmisti oman pudotuspelipaikkansa jo viikkoa ennen runkosarjan päätöstä ja tämän vuoksi joukkueen aloittavista pelaajista suurin osa huilasi viimeisen kierroksen ajan.

Ylimääräinen lepoviikko teki varmasti hyvää jokaiselle lepoa saaneelle pelaajalle, mutta erityisen hyvää se teki pelinrakentaja Jalen Hurtsille, joka on kärsinyt jo useamman viikon ajan nilkkavammasta. Nilkka ei ole estänyt Hurtsin pelaamista viimeisinä viikkoina, mutta jonkinlaista ongelmaa se on aiheuttanut, koska Hurtsin omat juoksut ovat olleet minimissään jo useamman viikon ajan. Eagles-fanien kannalta olisikin toivottavaa, että ylimääräinen lepo auttoi Hurtsia siinä määrin, että hän pystyy tarvittaessa juoksemaan ja sitä kautta luomaan monipuolisemman uhkan merirosvojen puolustukselle. Vaikka huomion arvoista on myös se, että Hurts on pystynyt parantamaan heittopelaamistaan kyseinen vamman vuoksi.

Vedonlyöjien kannalta ottelu on hyvin mielenkiintoinen

Markkinat otteluun aukesivat vierasjoukkueen 6.5 pisteen tasoituksella. Jostain allekirjoittaneelle käsittämättömästä syystä linja on ollut nousussa ja nykyisellään linja on asettunut 9.5 pisteen kohdalle. Allekirjoittanut ei usko linjan enää nousevan vaan jopa laskevan tulevina päivinä ja sen vuoksi vihje heitetään ilmoille jo hyvissä ajoin.

Allekirjoittanut lähtee siis suosittelemaan vierasjoukkueen voittoa mukavalla 9.5 pisteen tasoituksella. Perusteluina voidaan pitää kotijoukkueen loukkaantumistilannetta ja Eaglesin huimaa kehityskaarta runkosarjan aikana. Eaglesin kehityskaaren vuoksi kuudennella otteluviikolla pelatun keskinäisen ottelun tuloksella ei ole mitään merkitystä. Kuudennen viikon ottelusta on kuitenkin pakko mainita se, että Eagles ei ollut tuossakaan ottelussa selvä vastaantulija, vaikka joukkueen puolustus oli vielä tuossa vaiheessa pelkkä vitsi ja hyökkäys perustui epämääräiseen heittelyyn.

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord

Sulkeutunut
Philadelphia Eagles +9.5
3/3

25 euron
riskitön veto
Bonus voimassa: 14 pv
Minimitalletus: 25 €
verovapaa

KÄYTÄ KOODIA COMEBACK
1) Lyö vetoa minimissään 1.75 kertoimella 25 eurolla. Jos häviät ensimmäisen vedon, saat rahan takaisin bonuksena
2) Bonus kierrätettävä 2x 1.75 kertoimella
3) Panos tulee asettaa 5 päivän kuluessa bonuksen saamisesta

1.87
help Pelaa
Kerroin
Booker
Bonus | Kierrätys | Min. Kerroin

Parhaat
kertoimet
Bonus voimassa: 1 pv
Minimitalletus: 20 €
verovapaa

Pinnacle ei tarjoa bonusta, mutta sivustolta löydät useimmiten markkinoiden parhaat kertoimet!

1.85
Parhaat
kertoimet
help Pelaa

888 booker logo

100 € / 100 % bonus
Kierrätys: 5-kertainen (B)
Kierrätyskerroin: 1.50
Bonus voimassa: 60 pv
Minimitalletus: 10 €
verovapaa

1) Talletus täytyy kierrättää kahdesti vähintään 1,50 kertoimilla ennen kuin saat bonuksen
2) Cashoutatut ja mitätöidyt vedot eivät kierrätä bonusta

1.83
888 booker logo
100€ / 100% 5x B | 1.50
help Pelaa

william hill logo

100% Freebet
100€ asti
Bonus voimassa: 7 pv
Minimitalletus: 10 €
Maksimipanos: 100 € / veto
verovapaa

1) Aseta tallettamasi summa yksittäisenä vetona (single tai suora yhdistelmäveto) ja saat 100% panoksestasi takaisin ilmaisvetona aina 100€ asti, mikäli vetosi häviää.
2) Ilmaisvedolla saatuja voittoja ei tarvitse kierrättää. Voitot voi nostaa heti.
3) Vain singlet sekä suorat yhdistelmävedot ovat sallittuja kampanjassa.

1.83
william hill logo
100% Freebet
100€ asti
help Pelaa

casumo

100 € / 100 % bonus
Kierrätys: 8-kertainen (T+B)
Kierrätyskerroin: 1.60
Bonus voimassa: 10 pv
Minimitalletus: 10 €
verovapaa

1) Useita vetoja samalle markkinalle ei kelpuuteta
2) Bonus on lunastettava 7 päivän kuluessa rekisteröinnistä
3) Maksimivoitto vedonlyöntibonuksella 2500€

1.83
casumo
100€ / 100% 8x T+B | 1.60
help Pelaa