Esports: MIBR vs Astralis | Miltä uusittu MIBR näyttää ylivoimaisia vastaan | Urheiluvedot.com

Esports: MIBR vs Astralis | Miltä uusittu MIBR näyttää ylivoimaisia vastaan

C-lohko BLAST Premier Fall Series 2020 -turnauksessa alkaa hieman hauskalla ottelulla, nimittäin MIBR vs Astralis. Ottelusta kenties koomisen tekee se, että “maailmanlistalta” MIBR löytyy sijalta 236 pelaajamuutosten takia ja vastassa on maailman parhaisiin kuuluva Astralis.

Tanskalaiset ovat sijalla kaksi ja uskoisin, että joukkue on kovaa tahtia ottamassa ainakin hetkeksi kruunun takaisin. Astralis pelaa vanhalla legendaarisella viisikollaan, joten vähän yli yhden kerroin on tavallaan perusteltu, mutta kukapa sitä haluaisi pelata? En minä ainakaan.

Hurjien kertoimien takia lähdenkin hakemaan lapulle jotain brasilialaisten avulla ja tässä yritän etsiä syitä siihen. Kyseessä on online-ottelu, molempien lohkon ensimmäinen ja Astralis ei ole nähnyt MIBR Clanin pelaavan.

Uudet kiinnitykset Leonardo “leo_drk” Oliveira, Vinicius “v$m” Moreira ja Lucas “LUCAS1” Teles eivät missään nimessä ole huonoja pelaajia. Erityisesti 21-vuotias vsm on erittäin hienoa nähdä pelaamassa maailman parhaita pelaajia vastaan.

Jos Vito “kNgV-” Giuseppe pelaa parhaimmillaan ja uusilta pelaajilta tulee tulitukea isosti, niin MIBR voi yllättää tanskalaiset. Todennäköistä tämä ei ole, mutta ei MIBR voi paljoa huonommin pelata.

[vihjeet]

Kartat

Tämä alkaa hieman huonosti brasilialaisten kannalta, sillä Astralis ottanee Miragen pois ja se oli vanhan MIBR Clanin yksi parhaista kartoista tilastollisesti – toki tähän vaikuttaa myös se, että joukkue pelasi sitä vähän, mutta silti.

On vaikea tietää mitä MIBR tulee tekemään karttavalintojen kanssa, mutta veikataan Overpassin tai Nuken pois ottamista. Valinnaksi voisi sopia Dust2, sillä tanskalaiset ovat hävinneet edelliset neljä karttaa siinä ja uudelle kokoonpanolle tämä sopii, koska kyse on enemmän ampumisesta, kuin taktisesta pelaamisesta.

Vedonlyönnissä lähdemme kokeilemaan sitä, että MIBR Clan yllättää ja taistelee. Molempiin karttoihin tavoitteeksi vähintään kahdeksan (8) kierrosta, niin veto tulee kotiin.

Tiedot

  • Kohde: MIBR vs Astralis
  • Kellonaika: 17:30
  • Päivämäärä: 2.11.2020
  • Turnaus:  BLAST Premier Fall Series 2020

 

Pelivalinnat

Ensimmäinen kartta: MIBR +8,5 kierrosta

KERROIN UNIBETILLA 1,80

Toinen kartta:  MIBR +8,5 kierrosta

KERROIN UNIBETILLA 1,85

Lisäksi jos ensimmäinen kartta on Dust2, niin pienellä kokeiluun:

MIBR voittaa ensimmäisen kartan

KERROIN UNIBETILLA 6,50

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord