Veikkausliiga: KuPS – Ilves | Kotijoukkue mestaruusjahdissa

schedule 4 lokakuu 2020 - 20:02
person Ville Pursiainen

Veikkausliigan ainoassa kamppailussa maanantaina kohtaavat euroseikkailustaan toipuva KuPS sekä Ilves. Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30.

KuPS taisteli viime torstaina urhoollisesti Romaniassa Cluj`ta vastaan Eurooppa-liigan viimeisellä karsintakierroksella, mutta taipui lopulta 1-3-tappioon. Nyt joukkueella on oiva sauma kuitenkin viedä Veikkausliiga toista vuotta putkeen, sillä joukkue on pisteen HJK:ta perässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Veikkausliigassa KuPS on seitsemän ottelun voittoputksessa, joten kotimaan kentillä pelit ovat sujuneet hyvin.

Kotikentällään KuPS on pelannut tällä kaudella saldolla 6-0-1, joten omalla tekonurmella pelit ovat sujuneet hyvin. Ilmari Niskanen lähti Saksaan, mutta joukkueen peli on pysynyt edelleen tehokkaana ja hyvin kasassa. Veikkausliigassa Rangel on osunut neljästi ja Petteri Pennanen ja Urho Nissilä kolmesti. Sekä tehdyissä maaleissa ja päästetyissä maaleissa KuPS on upeasti toiseksi paras joukkue, joten loppukautta ajatellen ennusmerkit ovat hyvät.

Ilves on Veikkausliigassa viidentenä ja taistelee tiukasti paikasta kuuden joukkoon ja ylempään loppusarjaan. Otteet ovat hieman ailahdelleet, sillä kuuden viime ottelun saldo on 3-1-2. Kaksi viimeisintä otteluaan voittanut Ilves on vaarallinen vastustaja, mutta joukkue jää välillä telineisiin hyökkäyspäässä pelatessaan. 23 päästettyä maalia on yhdessä HIFKin kanssa eniten kuuden parhaan joukossa olevista joukkueista.

Ilves on hyökkäyspäähän tasainen joukkue, moni pelaaja on onnistunut hienosti, kun mm. Ilari Mettälä on osunut viidesti yhdessä Naatan Skyttän kanssa, Lauri Ala-Myllymäki on osunut myös upeat neljä kertaa keskikentältä. Ilves on sarjassa oikeutetusti kuuden joukossa mutta ei aivan terävimmässä kärjessä, sillä joukkueen ailahtelu ja puolustuspään virheet ovat maksaneet pisteitä. Joukkue taistelee, mutta puolustuspään virheet koituvat edelleen nopeissa tilanteenvaihdoissa kohtaloksi.

KuPS on kotipelissään selkeä suosikki, joskin europeleistä tippuminen on aikaisempina vuosina voinut sekoittaa kyseisen joukkueen peliä. KuPS näyttäisi olevan kuitenkin joukkue jolla on vahva moraali ja selkeä kotietu, sillä se ei ole hävinnyt viiteen kotiotteluun Ilvestä vastaan. Viiden viimeisimmän keskinäisen ottelun saldo on KuPSin kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Taistelu mestaruudesta pitää KuPSin pelaajat varmasti hereillä, kotivoitto kelpaa vetoihin mukaan, mutta maalijuhlia tuskin nähdään.

Pelivalinnat | Panostus

KuPS | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,90

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord