Veikkausliiga: HJK – MIFK | Kotijoukkueen meno ei hyydy

schedule 30 elokuu 2020 - 10:37
person Ville Pursiainen

Sunnuntain Veikkausliigassa kaksi hyvävireistä joukkuetta kohtaavat, kun HJK kohtaa kotonaan IFK Mariehamnin. Ottelu alkaa klo 18.30.

HJK otti viikkokierroksella paikkansa Veikkausliigan kärjessä eikä varmasti luovu enää helpolla ykköspaikasta. Kolmen ottelun voittoputkessa pelaava HJK on ollut viime viikot todella vakuuttavassa vireessä, joukkue puolustaa erittäin laadukkaasti, eikä sitä vastaan ole helppoa päästä edes maalipaikoille. 12 ottelua ja seitsemän päästettyä maalia kertovat omaa kieltään joukkueen puolustuksen pitävyydestä.

HJK on pelannut jo 11 ottelua peräkkäin vailla tappioita, tällä kaudella kotiottelut ovat sujuneet saldolla 3-3-0. Roope Riski jatkaa kovassa vireessä, hyökkääjällä on kasassa jo kuusi osumaa, joista voittomaaleja on puolet. Viikkokierroksella joukkue kaatoi SJK:n kotonaan 2-0, joka oli pelitapahtumiin nähden hyvinkin oikeutettu tulos. Kahden kotiottelun viikko tuo HJK:lle pienen edun matkustuksen pysyessä minimissä.

IFK Mariehamn on myös ollut viime viikot kelpo vireessä. Veikkausliigan viidentenä oleva MIFK on pelannut kuusi viimeisintä otteluaan saldolla 4-0-2. Viikolla joukkue voitti RoPSin 4-0 mutta hävisi tätä ennen KuPSille vieraissa 1-2. MIFK on pystynyt maalintekoon mukavasti mutta myös omassa päässä on soinut reilusti, joukkue on päästänyt seitsemän parhaan joukkueen joukosta eniten maaleja, yhteensä 16 osumaa.

Mariehamnin ulkomaalaisvahvistukset ovat onnistuneet hyvin, Albion Ademi on osunut joukkueelleen jo peräti yhdeksän kertaa, Peter Makrillos kolmesti. Myös Akseli Pelvas on onnistunut maalinteossa kahdesti, mutta parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia. Mariehamnilla on mahdollisuus pelata itsensä kuuden parhaan joukkoon, sillä tehokas hyökkäys on pelastanut joukkueelle paljon pisteitä. Mikäli joukkue saisi puolustuksestaan hieman tiiviimmän, voisi paikka löytyä vielä napsun ylempää.

HJK on selkeä suosikki kotikentällään. Kaksi kotiottelua putkeen tuo hyvän fiiliksen ja tulospuoli on ollut kunnossa jo pidemmän aikaa. Kotona pelatessaan HJK:n saldo MIFKiä vastaan on häkellyttävä 17-2-0 Veikkausliigan puolella. Vaikka Mariehamn on hyvässä vireessä, on joukkueen tappiot tulleet sarjassa toisena olevaa (FC Inter) ja kolmosena olevaa (KuPS) vastaan. HJK jatkaa hyvää virettään ja nollaa saarelaiset kotikentällään.

Pelivalinnat | Panostus

HJK voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,99

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord