Veikkausliiga: FC Lahti – HJK | Veikkausliiga käynnistyy vihdoin

schedule 30 kesäkuu 2020 - 22:42
person Ville Pursiainen

Kotimainen Veikkausliiga käynnistyy heti heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Klo 18.30 alkavassa ottelussa FC Lahti kohtaa HJK:n, joka lähtee kauteen suurimpana ennakkosuosikkina.

FC Lahti haki talvikaudella ja kauteen valmistautuessaan muotoa kentällä, jonka vuoksi joukkue on pieni mysteeri edelleen. Ilir Zeneli on joukkueen peräsimessä keltanokkana ja joukkueen osalta vastassa on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Kauteen valmistavat ottelut ovat sujuneet hyvin, vaikkakin viimeisimmässä Suomen Cupin ottelussa joukkue jäi täysin FC Interin jalkoihin häviten 0-5. Tätä ennen FC Lahti pelasi neljä ottelua tappioitta.

FC Lahden riveissä yksi mielenkiintoisimmista pelaajista on hyökkääjä Vahid Hambo. Kiistatta taidokas pelaaja on joutunut kiertolaisen rooliin mutta hakee nyt nostetta uralleen FC Lahden riveissä. Hambo on muutaman muun pelaajan kanssa isossa roolissa kuluvalla kaudella, joukkue loistaa tai murtuu kärkipelaajiensa mukana, loukkaantumisiin ei ole varaa.

HJK lähtee kauteen suurimpana mestarisuosikkina. Viime kauden katastrofi on pyyhitty mielistä ja euroja ei ole säästelty hankinnoissa ja joukkueen kokoamisessa. Joukkueella on levein ja paras materiaali, myös valmentaja Toni Koskelan näytöt ovat lupaavat. HJK on ollut peräti 11 viimeistä ottelua häviämättä, ja kuusi vieraspeliä on sujunut myös tappioitta. Joukkue eteni myös Suomen Cupissa jatkoon voittamalla Hakan vieraissa 3-2.

Roope Riskillä on iso rooli HJK:n hyökkäyksessä. Riku Riski ja Atomu Tanaka tuovat vauhtia ja laatua laidoille. kuten myös Nikolai Alho ja Luis Carlos Murillo puolustuslinjaan. HJK on yleensä menestynyt hyvin vaikean kauden jälkeen, kausi 2020 tuskin on poikkeus tähän kaavaan. Europelit eivät ole tällä kaudella sekoittamassa HJK:n pakkaa, vaan keskittyminen on täysin Veikkausliigan mestaruudessa. Tiivis pelitahti kauden aikana on HJK:n etu, niin leveällä materiaalilla joukkue lähtee alkavaan kauteen.

HJK kohtasi FC Lahden viime syksynä kahteen otteeseen voittaen molemmat ottelut. Tasoero tämän jälkeen on vain kasvanut ja HJK on selkeä suosikki vieraissakin. FC Lahti on pelannut isomaalisia otteluita pitkin alkukesää ja HJK:n hyökkäysvoima lupaa odottaa myös maaleja tässäkin ottelussa. Vierasvoitto ja runsas maalimäärä kelpaavat mukaan Veikkausliigan avayskierroksen otteluun.

Pelivalinnat | Panostus

HJK -1 ah | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,82

Yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,86

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord