Valioliiga: Wolverhampton – Southampton | Kuka tekee maalit?

schedule 22 marraskuu 2020 - 21:36
person Ville Pursiainen

Maanantain jälkimmäisessä Valioliiga-ottelussa kohtaavat Wolverhampton ja Southampton klo 22.00 alkaen.

Wolverhampton on alkanut löytämään tasapainoa pelaamiseensa alkukauden jälkeen. Joukkueen puolustuspeli on uomissaan ja Wolves onkin päästänyt enemmän kuin yhden osuman viimeksi syyskuun lopussa. Hyökkäyspään pelaaminen vaatii vielä kehittymistä, sillä Diego Jotan jättämää aukkoa ei ole täysin saatu täytettyä. vaikka Raul Jimenez onkin neljä osumaa joukkueelleen tehnyt. Jimenezin jälkeen luontaiset maalintekijät ovat vähissä.

Wolves on totuttu tuntemaan erittäin vähämaalisena joukkueena ja sama trendi on jatkunut tälläkin kaudella. Joukkue on kahdeksaan otteluun tehnyt yhtä monta maalia ja päästänyt samaan aikaan yhdeksän osumaa. Europaikkojen tavoittelu voi olla vaikeaa tällä kaudella, mutta joukkue taistelee varmasti paikasta kymmenen parhaan joukkueen joukossa. Jonny Castron poissaolo puolustuksesta aiheuttaa hieman päänvaivaa joukkueelle.

Southampton on pelannut upean alkukauden, joukkueen saldo on 5-1-2 ja paikka kuuden parhaan joukossa on upea aloitus kaudelle. Viimeiset kuusi otteluaan joukkue on pelannut saldolla 5-1-0 ja Southampton onkin kolmen ottelun voittoputksessa. Hyökkäyspeli tuottaa tasaiseen maalipaikkoja ja tehot ovat olleet kohdillaan, mutta samalla omassa päässä on myös takaiskumaaleja tullut.

Danny Ings on ollut joukkueelleen edelleen kullanarvoinen hyökkääjä, Ingsin viisi maalia ovat olleet isossa roolissa. Ings on kuitenkin nyt sivussa polvivamman vuoksi, joka aiheuttaa ongelmia muuten ohuelle hyökkäykselle. Che Adams saa vastuuta kärjessä, hyökkääjä on osunut kolmesti tällä kaudella, samoin kuin keskikentän tähti James Ward-Prowse. Puolustussuuntaan Jannik Vestergaard on ottanut isännän roolin ja osunut joukkueelleen laadukkaan puolustamisen ohella myös kahdesti.

Wolves pitää yleensä pelit tiukkana, ja kun Southamptonin kiistaton ykköstähti on sivussa, maaliodotusarvo laskee huomattavasti. Wolvesilla on tällä kaudella ollut ongelmia hyviin paikkoihin murtautumisessa, eikä viime kausilta tuttua Adama Traoren räjähtävää menoa ole nähty samaan tapaan. Vähämaalinen tasapeli kuulostaa houkuttavalta peli-idealta, sillä Wolvesilta saattavat loppua keinot kesken rakentaa tarpeeksi hyviä maalipaikkoja, ja vierasjoukkue saattaa olla ongelmissa kun se yrittää löytää rakoja tiiviin Wolves-puolustuksen keskeltä ilman Danny Ingsiä.

Pelivalinnat | Panostus

Tasapeli | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,25

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,66

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord