Valioliiga: Wolverhampton - Manchester City

Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City | Wolves tiukan paikan edessä

Valioliigakierros huipentuu Wolverhamptonin ja Manchester Cityn väliseen kohtaamiseen maanantaina klo 22.15 alkaen.

Wolverhampton aloitti uuden Valioliigakauden komealla 2-0-vierasvoitolla Sheffield Unitedia vastaan. Voitto oli takuuvarmaa Wolves-tyyliä, joukkue puolusti kollektiivina Unitedin pois parhailta maalintekopaikoilta ja hyökkäyksessä Raul Jimenezin johdolla joukkue iski tarvittavat osumat taululle. Wolves on erittäin vaikeasti kaadettava nippu myös tällä sarjakaudella.

Diego Jotan siirtyminen Liverpooliin jättää loven hyökkäykseen, mutta Wolves on jo hankkinut 18-vuotiaan Fabio Silvan joukkueeseen kypsymään. Wolves oli todella inhottava vastus myös viime kaudella top 6-seuroja vastaan, tähtäin on edelleen päästä kuuden parhaan joukkoon. Ainoastaan puolustaja Jonny Castro on sivussa, muuten joukkue pääsee parhaalla kokoonpanolla Cityn kimppuun.

Manchester City aloittaa kautensa vasta nyt ja heti vastassa on kova Wolves. Cityn hyökkäyspeli hakee vertaistaan, mutta Pep Guardiolalla on tekemistä mikäli se haluaa puolustuksesta tiiviimmän kuin viime kaudella. Jos Guardiola onnistuu tavoitteessaan, on mestaruus lähellä. David Silva jätti joukkueen ja sivussa ovat myös Sergio Aguero, Aymeric Laporte sekä Bernardo Silva. Nimekkäitä menetyksiä, mutta Cityllä on heittää kentällä mm. Raheem Sterling, Gabriel Jesus, Riyad Mahrez, Phil Foden jne.

City ei ole virallista ottelua pelannut sitten elokuun Mestarien liigan pettymyksen, joten pelikunto on hienoinen kysymysmerkki. Joukkueen sisällä Guardiolan pelitapa tunnetaan hyvin, joten mitään ongelmia pelirytmin kanssa ei pitäisi olla. City pystyy vyöryttämään hyökkäyksiä kentän jokaista osa-aluetta hyväksi käyttäen, mutta joukkueen tulee olla varovainen pallonmenetysten jälkeen, Wolves iskee agressiivisesti tarjottuihin tilaisuuksiin.

Wolves ja City tarjoavat hyvää viihdettä maanantai-illan ratoksi. Joukkueissa on paljon taitoa ja molemmat osapuolet toteuttavat luotua pelitaktiikkaa hienosti. City lähtee otteluun suosikkina, mutta ottelusta voi muodostua vierailijoille ennakoitua haastavampi. Hieman yllättäen neljästä viime kohtaamisesta Wolves on vienyt nimiinsä kolme, viime kauden sarjakohtaamiset menivät susilauman nimiin vieraissa 2-0 ja kotona 3-2-lukemin. Cityn haasteet ovat puolustuksessa ja Wolves yrittää iskeä tähän. Molempien joukkueiden maalintekoa veikkaamalla saa mukavan kertoimen, City on lähempänä voittoa materiaalinsa ansiosta.

Pelivalinnat | Panostus

Molemmat joukkueet tekevät maalin & yli 1.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,94

Yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,80

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord