Valioliiga: Tottenham - Newcastle

Valioliiga: Tottenham – Newcastle | Löytääkö Tottenham tasaisuutta otteisiinsa?

Valioliigassa Tottenham kohtaa Newcastlen klo 16.00 alkavassa ottelussa.

Tottenhamin kauden alku on ollut tapahtumarikas. Kauden avauksessa tuli tappio Evertonia vastaan 0-1, mutta toisessa ottelussa Southampton kaatui komeasti vieraissa 5-2. Joukkuetta rasittaa myös Eurooppa-liigan karsinnat, joissa Tottenham eteni jo play off-vaiheeseen. Harry Kanen ja Son Heung-Minin yhteispeli hyökkäyspäässä soljuu mukavasti, ja kaksikko kaatoi käytännössä kahdestaan Southamptonin. Sonilla kasassa on neljä osumaa ja Harry Kanella yksi, Kane myös on syöttänyt kaikki Sonin osumat.

Tottenhamilla on edelleen ongelmia pelata ehjä 90-minuuttista, peli soljuu kentän molemmissa päissä vapaasti. Tottenhamin maalilla Hugo Lloris joutuu tekemään useamman torjunnan ottelua kohden, eikä Tottenhamin puolustus ole kaikkein tiivein Valioliigassa. Gareth Balen hankinta tuo syvyyttä ja taitoa , mutta Bale on poissa loukkaantumisen vuoksi, kuten ovat myös puolustajat Japhet Tanganga sekä Sergio Reguilon.

Newcastle aloitti oman kautensa voittamalla vieraissa West Hamin 2-0, mutta heti seuraavassa ottelussa joukkue jäi Brightonin jalkoihin häviten kotonaan 0-3. Joukkueen on ennustettu jäävän putoamiskamppailuun ja jo viime kaudella katastrofi oli lähellä. EFL-cupissa joukkue antoi kyytiä alasarjojen Morecambelle 7-0-lukemin. Joukkueeseen hankittu Callum Wilson näyttäisi olevan hyvä hankinta, Wilson on kotiutunut Newcastleen nopeasti.

Newcastle ailahtelee todella paljon ja on sen vuoksi haastava joukkue ennustaa. Viime kaudella joukkue uhmasi ennustuksia ja kaiken osuessa yhteen pystyy myös Newcastle hyviin suorituksiin. Vieraskentällä joukkue on ollut arka jo pidemmän aikaa, lisäksi joukkue kärsii poissaoloista, kun sivussa ovat maalivahti Martin Dubravka, puolustajat Fabian Schär sekä Paul Dummet ja hyökkääjä Dwight Gayle.

Tottenham pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotikentälleen Valioliigassa. Kolmen ottelun voittoputkessa marssiva kotijoukkue on hyökkäyspäässä ilkeä vastustaja, nopeat ja taitavat Kane ja Son hämmentävät koko ajan, tarvittaessa myös Lucas Moura voi pelata kolmen yläkerrassa. Tottenhamille hyökkäys on paras puolustus, joukkue haluaa pitää palloa ja pitää painetta repaleisen Newcastlen kenttäpuolella.

Pelivalinnat | Panostus

Tottenham yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,60

Kane tekee ensimmäisen maalin & Tottenham voittaa | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 4,50

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord