Valioliiga: Tottenham – Manchester City | Vierasjoukkue luokkaa parempi

schedule 21 marraskuu 2020 - 01:17
person Ville Pursiainen

Maajoukkuetauko on ohi ja huippusarjat palaavat jälleen vetokohteisiin. Lauantaina Valioliigassa pelataan huippuottelu, jossa Tottenham kohtaa Manchester Cityn klo 19.30 alkaen.

Jose Mourinho on saanut Tottenhamin pelaamaan hyvin yhteen. Joukkue on jopa hieman yllättäen Valioliigan toisena saldolla 5-2-1. Tottenham on etenkin hyökkäyssuuntaan ollut todella vaarallinen Harry Kanen ja Son Heung-minin johdolla. Joukkue on iskenyt 19 osumaa kahdeksaan otteluun joka on yksi maali vähemmän kuin Chelsealla, joka on tehnyt eniten maaleja toistaiseksi tällä kaudella.

Tottenhamin hyökkäyspeli on jopa ylikorostetusti Heung-minin ja Kanen varassa, sillä Heung-min on iskenyt jo kahdeksan osumaa ja Kane on osunut seitsemän kertaa. Tottenham on hankkinut leveyttä penkille ja Gareth Bale on edelleen hieman villi kortti joukkueen hyökkäyksessä. Matt Doherty on sivussa joukkueen puolustuksesta, josta iso miinus isännille, muuten kokoonpanohuolia joukkueella ei ole.

Manchester Cityn kone on käynnistynyt hieman yskähdellen, mutta koneet on saatu nyt kunnolla käyntiin. Joukkue on pelannut tappioitta viimeiset yhdeksän ottelua ja kuuden viime ottelun saldo on 4-2-0. Meno on ollut pysäyttämätöntä niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassakin, tasapaino parani heti kun Laporte palasi pelikuntoon puolustuksessa. Myös Ruben Dias on ottanut isoa roolia Cityn puolustuksessa.

City ei olisi City ellei hyökkäys olisi edelleen paras puolustus. Hyökkääjien loukkaantumisista kärsinyt City sai jo Gabriel Jesuksen takaisin ja Sergio Aguerokin on lähempänä pelikuntoa. Joukkue ei ole varmasti vielä esittänyt parastaan ja esitykset tulevat parantumaan entisestään kauden edetessä. Jesus, Raheem Sterling ja Phil Foden ovat isossa roolissa hyökkäyksessä, Kevin de Bruynen millintarkkoja keskityksiä unohtamatta.

Tottenhamin ja Cityn välillä on nähty viime vuosina useita hienoja kamppailuja. Vaikka Valioliigakausi on aluillaan, pelataan jo nyt isoista pisteistä ja molemmat joukkueet heittävät ykkösmiehistöt kentälle. Hyökkäysvoimaa molemmilla on enemmän kuin tarpeeksi, jonka vuoksi maaliodotusarvo kasvaa normaalia suuremmaksi. Tottenham ailahtelee Cityä enemmän, ja vain tämän vuoksi City ansaitsee pelisuositukset, vierasjoukkue nappaa todennäköisemmin vierasvoiton itselleen. Kotietu on tyhjille katsomoille pelattaessa edelleen normaalia pienempi, joka kaataa vaakaa enemmän vierasjoukkueen puolelle.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City & ottelussa yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,12

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord