Valioliiga: Tottenham - Fulham

Valioliiga: Tottenham – Fulham | Kotijoukkueella paineet

Keskiviikkona Tottenham ja Fulham kohtaavat Valioliigassa klo 20.00 alkaen.

Tottenhamin kauden alku oli hämmästyttävän hyvä, ja joukkue keikkui aivan Valioliigan kärjessä viikkotolkulla. Kauden edetessä etenkin hyökkäyspeli on sakannut ja kuuden viime ottelun saldo on enää 2-2-2. Joukkue on edelleen mukavasti mukana taistossa neljän parhaan joukkoon, mutta otteiden tulisi parantua. Oman haasteensa tuo otteluruuhka, jonka keskellä pelin kehittäminen on vaikeaa.

Harry Kane ei ole osunut muutamaan peliin ja hyökkääjätähden tuska kasvaa. Koko joukkueelta odotetaan nyt tasonnostoa, etenkin kotikentällä pelin tulisi olla agressiivista, kuten se parhaimmillaan on ollut. Jose Mourinho on kovan paikan edessä, hänen pitäisi löytää oikeat pelaajat kääntämään suuntaa. Kane ja Son Heung-Min ovat isossa roolissa, kaksikko on viimeistellyt 26 osumasta 20, joten mikäli edellä mainittu duo pelataan pois, vastuunkantajia pitäisi löytyä muualta. Kokoonpanotilanne Tottenhamilla on hyvä, poissa on ainoastaan Lo Celso ja mahdollisesti Gareth Bale.

Fulhamin otteet ovat parantuneet huomattavasti alkukaudesta. Kuuden viime pelin otannalla Fulham on pelannut 1-4-1 ja hilautunut kahden pisteen päähän putoamisviivasta. Nousun takana on lainamaalivahti Areolan hankinta, ja hänen nopea oppimiskäyränsä Valioliigassa. Areola johtaa puolustusta äänellään ja neljä peräkkäistä tasapeliä puhuvat omaa kieltään.

Seuraava haaste Fulhamilla on pelin kehittäminen hyökkäyskolmanneksella. Toistaiseksi joukkue on viimeistellyt alle maalin per peli, ja takuuvarmaa maalitykkiä joukkueessa ei ole. Bobby Reid on osunut neljästä, Lookman ja Mitrovic kahdesti. Etenkin Mitrovicilta on odotettu nähtyä enemmän, Fulham kaipaa kipeästi isokokokoiselta hyökkääjältä tehoja. Myös Fulhamin kokoonpanotilanne on hyvä, sillä joukkueella ei ole loukkaantumishuolia.

Fulhamin vierassaldo kaudelta on 1-2-4, joten suuria urotekoja ei vielä ole vieraspeleissä nähty. Tottenham on oikeutetusti suursuosikki kotonaan, vaikka joukkueen peli onkin ollut takalukossa. Harry Kane janoaa maaleja ja huippuhyökkääjä ei ole useinkaan montaa ottelua ilman tehoja pelannut. Tottenhamin puolustus on pelannut laadukkaasti koko syyskauden, ja joukkue pystyy nollaamaan vierasjoukkueen heikohkon hyökkäyksen. Tottenhamin 1-2 maalia pitäisivät riittää voittoon ja tärkeisiin kolmeen pisteeseen.

Pelivalinnat | Panostus

Tottenham voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,62

Tottenham yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,73

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord