Valioliiga: Tottenham - Arsenal

Valioliiga: Tottenham – Arsenal | Kotijoukkueella avaimet voittoon

Valioliigan kärjessä pelaava Tottenham kohtaa sunnuntai-iltana Arsenalin klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Tottenhamin alkukausi on ollut menestys. Muiden suurjoukkueiden kompastelut ovat tarjonneet Tottenhamille mahdollisuuden kavuta Valioliigan kärkeen. Joukkueen saldo on 6-3-1 ja maaliero mukavan tuntuinen 21-9. Jose Mourinho on saanut haluamansa vahvistukset, ja Tottenham pelaa loistavasti erilaisilla taktiikoilla eri joukkueita vastaan. Manchester Cityä ja Chelseaa vastaan pelattiin hyvin matalalla blokilla, ja tuloksena oli voitto ja maaliton tasapeli.

Tottenham on hyökkäyskolmanneksella todella vaarallinen, sillä Harry Kane ja Son Heung-Min ovat olleet tehokkaalla pelipäällä koko alkukauden, Kane on tehnyt tehot 7+9 ja Heung-Min 9+2. Tottenham hankki kakkoskärki Viniciuksen ja myös Lucas Moura on oiva pelimies keskikentälle. Garteh Bale saa vaihtelevasti vastuuta, mutta Bale ei ole missään nimessä sama pelaaja kuin uransa huipulla. Harry Kanella oli pieni kolhu mutta hyökkääjä näyttäisi olevan pelikunnossa. Hugo Lloris näyttäisi olevan edelleen sivussa, kuten myös puolustaja Toby Alderweireld.

Arsenalin kausi Valioliigan puolella on ollut pettymys. Eurooppa-liigassa joukkue porskuttaa lohkokärjessä puhtaalla pelillä, mutta Valioliigassa saldo on 4-1-5 ja sijoitus neljästoista. Joukkue hävisi viime kierroksella kotikentällään Wolverhamptonille 1-2, ja hävisi myös laukaukset maalia kohti lukemin 2-5. Joukkueen pelinrakentelussa on suuria ongelmia, eikä ratkaisuja ongelmaan meinaa millään löytyä. Myös viime kaudella loistaneen Pierre-Emerick Aubameyangin huono vire mietityttää, tällä kaudella kasassa on vasta kaksi maalia.

Arsenal on tehnyt vain kymmenen maalia kymmeneen otteluun, mikä kuvastaa joukkueen ongelmia. Vaarallisille tekopaikoille ei meinata millään päästä, joten otteluiden kääntäminen voitoiksi on vaikeaa. Joukkue pelasi Eurooppa-liigaa torstai-iltana, josta hieman miinusta pelaajakierrätyksestä huolimatta. Myös Arsenalilla on poissaoloja, kun Pepe on poissa korttilin täyttymisen vuoksi, Özil ja Sokratis valmentajan päätöksellä ja puolustaja Martinelli sekä todennäköisesti viime kierroksella päänsä lyönyt David Luiz.

Tottenham on valinnut huippujoukkueita vastaan usein varovaisemman taktiikan, mutta mm. syksyn Manchester United -voitto 6-1-lukemin todistaa että joukkue pystyy laittamaan tarvittaessa kovemman vaihteen silmään. Tottenhamia voi pitää Arsenalia vastaan suosikkina, sillä joukkueen peli on valmiimpaa ja huippuyksilöt Arsenalin vastaavia paremmassa iskussa. Tottenhamin kotivoitolle tarjotaan mukavaa kerrointa, johonka tarttuminen houkuttaa kovasti. Viime vuosien kohtaamiset ovat päätyneet useammin Tottenhamin voittoon, joten isossa kuvassa Tottenham on ajanut Arsenalin ohitse.

Pelivalinnat | Panostus

Tottenham | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,09

Tottenham yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord