Valioliiga: Sheffield United - Manchester United

Valioliiga: Sheffield United – Manchester United | Kotijoukkueella vaikeaa

Torstaina Valioliigassa kohtaavat sarjan hännillä viruva Seheffield United sekä Manchester United klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Sheffield Unitedin alkukausi on ollut todella murheellinen. Joukkue on edelleen ilman voittoa ja koko kauden saldo on 0-1-11, maalieron ollessa murheellinen 5-21. Joukkue on pelannut 14 ottelua peräkkäin ilman voittoa, joten itseluottamus ei ole paras mahdollinen joulukuun ruuhkaviikkojen alla. Kuudessa viime ottelussa joukkue on jäänyt neljästi ilman osumia, joka kertoo kaiken joukkueen ongelmista.

Sheffield United on jo kahdeksan pisteen päässä sarjapaikan säilyttämisestä, eikä viitteitä paremmasta ole luvassa. Joukkue tyytyy pitämään palloa vain n. 30%, joka avaa vastustajille tilaa ja aikaa rakentaa vaarallisia hyökkäyksiä. Unitedin materiaali ei riitä parempaan, ja yksikin takaisku voi olla ottelun lopputuloksen kannalta olla ratkaiseva.

Manchester United on parantanut pala palata ja noussut vaivihkaa jo kuuden parhaan tuntumaan Valioliigassa. Kuudesta viime ottelustaan neljä voittanut Manchester United on useaan otteeseen noussut takaa-ajoasemasta voittoon mikä on vahvan joukkueen merkki. Hyökkäyspeli on välillä sakannut tehottomuuden vuoksi, mutta puolustuspäässä on hyviä elementtejä, kuten viime kierroksen 0-0-tasapeli Manchester Cityä vastaan todistaa.

Manchester United on aivan liikaa Bruno Fernandesin varassa. Fernandes rakentaa upeita paikkoja läpi otteluiden ja ratkaisee omilla osumillaan myös otteluita. Marcus Rasfordilta odotetaan enemmän ja tasaisemmin tehoja, kuten myös Anthony Martialilta. United voi taistella tällä tasaisella kaudella jopa mestaruudesta, jos se saa edes vähän enemmän tasaisuutta tekemisiinsä. Joukkue on jopa hieman yllättäen Valioliigan paras vierasjoukkue saldolla 5-0-0 maalierolla 16-7.

Manchester United lähtee vierasotteluun selkeänä suosikkina. Kotijoukkue on ollut umpisurkea kauden alusta alkaen eikä parannusta ole luvassa. Sheffield United on onnistunut viimeistelemään alle puoli maalia pelattua ottelua kohden, joka on aivan umpisurkea tulos. Vierasjoukkue vie ottelun nimiinsä seitsemän kertaa kymmenestä ja kotijoukkueen maalittomuudessa piilee myös kiinnostava peli-idea.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,51

Manchester United ensimmäisenä 2 maalia | 3/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,72

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord