Valioliiga: Sheffield United - Manchester City

Valioliiga: Sheffield United – Manchester City | Cityn tiivistynyt puolustus pitää

Lauantaina Valioliigassa päivän ensimmäisessä ottelussa Sheffield United isännöi Manchester Cityä klo 14.30 alkaen.

Sheffield Unitedin alkukausi on ollut todella vaikea. Joukkue on edelleen ilman voittoa kuuden kierroksen jälkeen, saldo on 0-1-5. Viime kauden yllättäjä on pyrkinyt pelaamaan samalla ajatuksella kuin aikaisemmin, mutta vastustajat ovat oppineet pelaamaan joukkuetta vastaan, eikä myöskään etenkään hyökkäyspää ole onnistunut odotetulla tasolla. Pelitapa ja identiteetti on niin joukkueen selkärangassa että tulokset paranevat varmasti ajan myötä.

Sheffield Unitedin suurin ongelma on ollut todella tehoton hyökkäys. Joukkue on kuuteen otteluun tehnyt vain kolme maalia, edellisessä ottelussa Liverpoolia vastaan United sai VARin avustuksella rangaistuspotkun ja sitä kautta maalin. Itse asiassa kaksi kolmesta osumasta on tullut rangaistuspotkusta, joten pelitilannemaali on ollut todellinen harvinaisuus. Joukkueen runko on hyvä ja tuttu toisilleen, mutta jokin otteissa ihmetyttää. Joukkueella on isoja poissaoloja ottelun alla, kun keskikentän John Fleck ja puolustuksen Jack O´Connell ovat sivussa.

Manchester Cityn kausi on myös alkanut vaihtelevasti. Valioliigassa saldo on 2-2-1 ja sijoitus vasta 13. City on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin moni muu, mutta silti otteissa on välillä nähtävissä jotain outoa. Kuusi edellistä ottelua ovat kuitenkin sujuneet ilman tappioita, ja puolustuspeli joukkueen sisällä on lähellä viime kausien tasoa. Mestarien liigassa Citylla on kasassa kahdesta ottelusta kaksi voittoa, viimeisimmässä vieraspelissä Marseillea vastaan joukkue piti maalinsa koskemattomana.

Hyökkäyspään loukkaantumiset ovat syöneet Cityn iskukykyä, kun Sergio Aguero ja Jesus Gabriel ovat kärsineet loukkaantumisista. Paikkaajia on kuitenkin joukkue pullollaan, Raheem Streling, Phil Foden ja Riyad Mahrez ovat pelanneet kärjessä alkukaudesta. Puolustuspäässä tilanne on parempi, Aymeric Laporte rauhoittaa puolustusta ja Dias on myös onnistunut hienosti puolustuspäässä. City parantanee kauden edetessä, etenkin kun hyökkäyspäässä palaset loksahtavat kohdalleen.

Sheffield Unitedin alkukausi on ollut niin vaikea, että on hankala nähdä joukkueen onnistuvan haastamaan Manchester Cityä. City pystyy tervehtyneen puolustuksen avulla pitämään Unitedin poissa parhailta maalintekopaikoilta, ja vaikka Cityn hyökkäys on hieman repalainen, on joukkueessa silti nopeutta ja taitoa mättää palloa verkkoon. Cityn vierasvoitto mukaan vetoihin.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,37

Molemmat joukkueet eivät tee maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,01

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord