Valioliiga: Norwich - Southampton

Valioliiga: Norwich – Southampton | Iskeekö Teemu Pukki jälleen – pelaa 5 € riskitön veto!

Juhannusaattona Valioliigan faneja hemmotellaan kahdella ottelulla. Klo 20 alkavassa ottelussa kohtaavat putoamista vastaan kamppaileva Norwich sekä Southampton.

Norwichin osalta loppukauden suunnitelma on selvä, joukkue tarvitsee pisteitä ja voittoja kipeästi. Valioliigan viimeisenä oleva Norwich on kuuden pisteen päässä sarjapaikan säilyttämisestä, joten mahdollisuuksia joukkueella on edelleen. Norwich oli ennen koronataukoa kohtalaisessa vireessä kaataen mm. Leicesterin Valioliigan puolella ja Tottenhamin cupissa.

Kotisaldo 4-3-7 on Valioliigan toiseksi huonoin. Norwich on pystynyt kauden aikana upeisiin suorituksiin Valioliigan suuria vastaan, mutta samoista sijoista taistelevien ja keskikastin joukkeita vastaan on ollut vaikeampaa. Teemu Pukki on ollut 11 maalillaan joukkueen ehdotonta kärkeä ja on paras Norwichin maalintekijä. Pukista huokui kevätkierroksilla pieni turhautuminen ja väsymys, nyt pakkolevon myötä maalihanat voivat hyvinkin aueta uudestaan, joukkue todella tarvitsee Pukin osumia. Norwich on tehnyt vähiten osumia Valioliigassa (25) , selvästi alle maalin per peli – keskiarvolla.

Southampton löytyy Valioliigasta sijalta 14. Joukkue ei ole akuutissa putoamistaistelussa mukana, mutta Southampton tarvitsee vielä pisteitä, nyt kerätyt 34 pistettä eivät vielä takaa sarjapaikkaa ensi kaudeksi. Joukkue oli huonossa vireessä ennen koronataukoa häviten viisi ottelua kuudesta ja voittaen vaan kerran. Hyökkäyspäähän pelaaminen on koko kauden sujunut mukavasti, mutta oman pään pelissä on ollut ongelmia, 52 päästettyä maalia on jaetulla jumbopaikalla Norwichin kanssa.

Vieraissa Southampton on pelannut hyvin, saldo on 6-2-6, joten joukkue on onnistunut keräämään vieraissa enemmän pisteitä kuin kotona. Kuitenkin Southampton ehti häviämään kolme vierasottelua peräkkäin ennen taukoa, joten vieraspelaamisen tasosta ei ole aivan tarkkaa kuvaa. Hyökkääjä Danny Ings on tehnyt joukkueelleen 15 osumaa ja samalla tuonut joukkueelleen paljon tärkeitä pisteitä. Muuten joukkueesta ei löydy vakavasti otettavaa maalitykkiä.

Norwich ja Southamton ovat paljolti maalitykkiensä varassa, jos jompi kumpi pelaaja osuu joukkueelleen, yleensä luvassa on pisteitä. Norwich saa hieman kannatusta kotietunsa puolesta, vaikkakin Valioliigassa myös ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Ottelussa on iso panos etenkin Norwichin kannalta ja pian ollaan tilanteessa jossa vain voitoilla on väliä. Mikäli Teemu Pukki on löytänyt viime syksyn vireensä tauon aikana, voi jälki olla tuhoisaa. Luotetaan Norwichin ottavan tärkeä kotivoitto Pukin maalien avustuksella, Southampton on kuitenkin ollut ongelmissa nimenomaan puolustuspäässä ja on vieraissa arvaamaton.

Pelivalinnat | Panostus

Norwich | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,30

Teemu Pukki tekee maalin | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,37

 

5 € RISKITÖN VETO VALIOLIIGAAN TÄÄLTÄ!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord