Valioliiga: Manchester United - Wolverhampton

Valioliiga: Manchester United – Wolverhampton | Murtaako United Wolvesin puolustuksen?

Valioliigan viikkokierros jatkuu tiistaina. Klo 22.00 alkavassa ottelussa hyvävireinen Manchester United kohtaa Wolverhamptonin.

Manchester United on pelannut viisi viimeisintä otteluaan ilman tappioita, joista se on voittanut kolme. Tulosten myötä joukkue on noussut Valioliigassa neljän joukkoon. Otteet ovat parantuneet reippaasti alkukaudesta, ja etenkin joukkueen hyökkäyspeli on ottanut selkeitä askelia eteenpäin. United on tehnyt kolmanneksi eniten maaleja, vaikka on pelannut 1-2 ottelua muita joukkueita vähemmän.

Bruno Fernandes hurmaa ottelusta toiseen ja on selkeästi Unitedin tärkein pelaaja. Kymmenen maalia ja kuusi syöttöä ovat näyttöjä, joiden varaan on hyvä rakentaa. Marcus Rashford on osunut myös jo kuudesti, joten leveyttä alkaa löytymään, etenkin kun Anthonyt Martial alkaa vertymään hyvään vireeseen. Unitedin puolustus on joukkueen heikkous. Parhaimmillaan joukkue on nollannut tälläkin kaudella Manchester Cityn ja Mestarien liigassa mm. RB Leipzigin, mutta silti liian usein puolustuksessa sattuu ja tapahtuu vähän liikaa. Mikäli puolustuspään pelaamista kehitetään samaan tahtiin kuin hyökkäyspäätä, United on vahva ehdokas neljän joukkoon jatkossakin.

Wolverhampton ei meinaa oikein millään päästä viime kauden vireeseen. Raul Jimenezin pitkä poissaolo on iso takaisku yhdessä Diego Jotan myymisen kanssa, ja se on näkynyt karulla tavalla pistetaulukossa. Sijoitus on edelleen kymmenennen sijan tienoilla, mutta kuusi viimeisintä ottelua ovat sujuneet saldolla 2-1-3. Joukkueen puolustus on edelleen tarpeeksi laadukas Valioliigaan, mutta hyökkäys tekee maaleja juuri ja juuri maalin per peli-tahdilla.

Pedro Neto on vastannut huutoon ja iskenyt neljä maalia, mutta joukkueen leveys etenkin hyökkäyssuuntaan on liian kapea. Tammikuussa tarvitaan vahvistuksia, etenkin kun Jimenezin paluusta ei ole mitään tietoa. Rui Patricio tekee sen minkä pystyy maalilla, mutta liian usein Wolves taipuu tappioon tai tasapeliin. Joukkue on turvallisesti keskikastissa, mutta tavoite on tätä korkeammalla ja uusia vahvistuksia etsitään koko ajan.

United ei ole ollut tällä kaudella kovinkaan vahva kotijoukkue, sillä kotisaldo 2-2-3 oikeuttaa kotitilastossa sijaan 15. Vahvistunut vire ja parantunut peli antaa Unitedille kuitenkin suosikin asemaa ailahtelevaa Wolvesia vastaan. Parhaimmillaan vierasjoukkue pystyy nollaamaan edelleen joukkueen kuin joukkueen, tai pitämään lukemat maltillisena. United kelpaa vetoihin mukaan, mutta alakerraltaan laadukas Wolves on vaikeasti kaadettavissa. Neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet alle 2.5 maalin yhteismaalimäärällä.

Pelivalinnat | Panostus

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,95

Bruno Fernandes syöttää maalin | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,70

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord