Valioliiga: Manchester United - West Bromwich Albion

Valioliiga: Manchester United – West Bromwich Albion | Kestääkö United paineet?

Valioliigalauantain huipentaa Manchester Unitedin ja West Bromwich Albionin kohtaaminen klo 22.00 alkaen.

Manchester Unitedin alkukausi on ollut todella epätasainen. Joukkue on Valioliigassa vasta sijalla 14 saldolla 3-1-3. Joukkue on romahtanut mm. Tottenhamia vastaan 1-6-tappioon mutta viime kierroksella napattu 3-1-vierasvoitto Evertonista oli taas hyvä työnäyte. Mestarien liigassa joukkue kaatoi huippujoukkueet PSG:n ja RB Leipzigin, mutta hävisi sitten sarjan viimeisenä olevalle Basaksherille.

Edinson Cavanin hankinta on pelkkä kuriositeetti, sillä United tarvitsisi jatkuvuutta ja nuoria tulevaisuuden pelaajia. Bruno Fernandes on pelaaja jonka varaan United rakentaa paljon, tälläkin kaudella Fernandes on osunut viidesti ja syöttänyt kolme osumaa. Muuten hyökkääjien osumat ovat jääneet vähäisiksi, Marcus Rashford on onnistunut maalinteossa vasta kahdesti. United on vielä kotonaan ilman voittoa, ja tämän epäkohdan joukkue haluaa katkaista heti.

West Bromwich on jämähtänyt sarjan häntäpäähän. Edelleen ilman voittoa oleva WBA on kuitenkin onnistunut pelaamaan kolme  tasapeliä ja hävinnyt viidesti. Saldo ei päätä huimaa, mutta joukkue taistelee pelistä toiseen, viime kierroksella Tottenham mursi tiiviin puolustuksen loppumetreillä Harry Kanen osumalla. Hyvästä taistelusta huolimatta WBA:lla uhkaa jäädä luu käteen sarjapaikasta taistellessa.

WBA:n materiaali on liian kapea ja nimetön Valioliigassa säilymiseen. Vaikka joukkue taistelee Slaven Bilicin ohjauksessa, ei joukkueella ole tarpeeksi oveluutta tai taitoa yllättää vastustajansa. Hal Robson-Kanu voisi uhata Unitedin puolustusta, mutta hyökkääjä on sivussa käsivamman vuoksi. WBA on viimeistellyt alle maalin per peli – tahdilla ja päästänyt yli kaksi maalia ottelua kohden, näillä tuloksilla kaudesta on tulossa pitkä ja vaikea.

Vaikka Manchester Unitedilla on omat vaikeutensa niin parhaimmillaan joukkue pystyy todella hyviin suorituksiin ja nollaamaan kovankin vastustajan. Ole Gunnar Solskjaer valmentaa työpaikkansa puolesta ja tulosten pitää pysyä hyvinä. WBA tarjoaa mahdollisuuden Unitedin voittotilin kasvattamiseen, vaikka kotijoukkueella on myös omat loukkaantumishuolensa mm. Harry Maguiren ja Marcus Rashfordin mahdollisten poissaolojen vuoksi. United ansaitsee suosikin aseman kotonaan heikkoa WBA:ta vastaan ja jopa vierasjoukkueen jättäminen maaleitta voisi olla kannattava peli-idea.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,36

WBA ei maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,14

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord