Valioliiga: Manchester United - Manchester City

Valioliiga: Manchester United – Manchester City | Derbyssä vain yksi suosikki

Valioliigassa nähdään lauantaina kuuma derby, kun Manchesterin taistelupari kohtaa klo 19.30 alkavassa ottelussa.

Manchester United joutui pettymään tiistaina, kun joukkue hävisi Mestarien liigassa RB Leipzigille 2-3 ja valahti tappion myötä lohkonsa kolmanneksi ja suuntana on Eurooppa-liigan pudotuspelit. United toisti perisyntinsä, sillä joukkue ehti olla jo 0-3 tappiolla, ennenkuin nousi enää maalin päähän ja oli jopa lähellä tasoittaa peli aivan peliajan lopussa. Unitedille luonteenomaista on ollut nousta heikon ensimmäisen puoliajan jälkeen jaloilleen ja joukkue onkin noussut useaan otteeseen voittoon oltuaan ensin tappiolla.

Valioliigassa United on noussut jo kuudenneksi, vaikka etenkin joukkueen puolustuspelissä on suuria puutteita. David de Gea on edelleen ailahdellut kovasti ja muutenkin Unitedin heikkous on puolustuspää. Bruno Fernandes on täysin korvaamaton tilanteiden rakentajana ja portugalilaisen ollessa sivussa joukkueen hyökkäyspeli on mielikuvituksetonta. Fernandes on tehnyt jo tehot 7+4, Cavani ja Rashford ovat onnistuneet kumpainenkin kolmesti. Unitedilta sivussa ottelusta tulevat olemaan Phil Jones, Cavani ja Anthony Martial.

Manchester City on noussut hyvään vireeseen, kuudesta viime ottelusta se on voittanut neljä, pelannut kerran tasan ja hävinnyt yhdesti sarjakärki Tottenhamille. Mestarien liigassa joukkue möyhensi Marseillen 3-0 ja Cityn pelit jatkuvat kyseisen turnauksen pudotuspeleissä keväällä. City pelasi oman ottelunsa päivää myöhemmin kuin United, mutta pystyi kierrättämään pelaajistoaan, sillä jatkopaikka oli jo selvä ennen ottelua.

Cityn hyökkääjät ovat tervehtyneet ja alkukaudesta tukossa olleet maalihanat ovat alkaneet aueta. Valioliigan puolella Riyad Mahrez on osunut jo neljästi ja syöttänyt yhden osuman. Gabriel Jesus parantaa vielä kauden mittaan, nyt hyökkääjällä on kasassa kaksi osumaa. Cityn potentiaali on huikea, ja väläyksiä joukkueen iskukyvystä on saatu pitkin syksyä. Kuudesta viime ottelusta City on pitänyt viidessä maalinsa puhtaana.

City lähtee otteluun suosikkina. Joukkueella on materiaalinsa puolesta parempi tilanne, sillä se pystyi lepuuttamaan osaa pelaajistaan viikolla ja loukkaantumisia ovat vain epävarmoina Eric Garcia ja Ilkay Gündogan. United ailahtelee ja vaikka se pystyykin välillä upeisiin suorituksiin, etenkin puolustuspelissä piilee joukkueen turma. City vie ottelun nimiinsä vieraissakin 60% todennäköisyydellä, ja Unitedin epävarma puolustus joutuu antautumaan vähintään kahdesti. City kelpaa vetoihin mukaan lauantain pelilistoilla.

Pelivalinnat | Panostus

Ensimmäisenä 2 maalia Manchester City | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,89

Manchester City voittaa & ottelussa yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,02

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord