Valioliiga: Manchester City - West Bromwich

Valioliiga: Manchester City – West Bromwich | Joko City saa verkot soimaan?

Valioliigassa pelataan heti viikonlopun perään viikkokierros, tiistaina Manchester City kohtaa kotikentällään West Bromwichin klo 22.00 alkaen.

Manchester City pelasi turhauttavan 0-0-tasapelin derbyssä Manchester Unitedia vastaan lauantaina. Citylla oli ottelussa omat paikkansa, mutta ajoittain jopa tehottomuudesta kärsinyt joukkue ei saanut ratkaistua kamppailua edukseen. Tasapelin myötä City on yhdeksäs Valioliigassa, kuuden pisteen päässä sarjakärjestä. Hyvää Cityn pelissä on sen tasaisuus, joukkue on pelannut kuusi viimeisintä ottelua tappioitta saldolla 4-2-0 ja oma pää on pysynyt puhtaana kuudessa ottelussa peräkkäin.

Cityn hyökkääjien pitää parantaa, jotta joukkue pystyy taistelemaan tosissaan Valioliigan mestaruudesta. Gabriel Jesus on osunut vasta kahdesti, Sergio Aguero ei kertaakaan. Toki tukea tulee vakuuttavasta keskikentästä Riyad Mahrezin johdolla, joka on osunut jo neljästi. Parhaimmillaan City on edelleen mahdoton pysäytettävä, kun joukkue pääsee vauhtiin.

West Bromwichin asema Valioliigan kolmen huonoimman joukossa muuttuu koko ajan tukalammaksi. Kuudesta viime ottelusta saldona on yksi voitto ja viisi tappiota, joukkue on toiseksi viimeisenä kuudella pisteellään. Vieraspeleissä joukkue on edelleen ilman voittoa saldolla 0-1-5, vieraskentällä pitäisi alkaa tapahtua jos joukkue haluaa taistella sarjapaikkansa puolesta.

WBA on päästänyt eniten maaleja koko Valioliigassa, 25 päästettyä maalia on surkea tulos, etenkin kun tehtyjä maaleja on alle yksi per pelattu ottelu. Ainoa voitto kuuteen viikkoon tuli umpisurkeaa Sheffield Unitedia vastaan. Tuikitärkeä Hal Robson-Kanu on edelleen sivussa, joka vaikuttaa todella paljon joukkueen maalintekoon. WBA:n materiaali ei vaan millään riitä Valioliigaan, ellei joukkue saa hankittua tammikuussa vahvistuksia.

Manchester City on lähes 90% suosikki tiistain ottelussa. Joukkueella riittää materiaalia kierrättämään pelaajia ja mm. Aymeric Laporte saattaa palata avaukseen parin pelin tauon jälkeen. Cityn puolustus pystyy nollaamaan vierasjoukkueen hyökkäyksen ja heikkoa puolustusta vastaan kotijoukkue pääsee harjoittelemaan maalintekoa. City on voittanut jo 14 peräkkäistä kohtaamista, joten kotijoukkueella on henkinen etu myös puolellaan tämän hetken tuloskunnon lisäksi. Pelisuositukset reilun kotivoiton ja vieraiden maalittomuuden puolesta.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City voittaa & ottelussa yli 3.5 maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,85

Manchester City yli 3.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,19

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord