Valioliiga: Manchester City - Liverpool

Valioliiga: Manchester City – Liverpool | Maaleja, maaleja, maaleja!

Sunnuntaina Valioliigassa taistellaan isoista pisteistä, kun suurimmat mestarisuosikit Manchester City ja Liverpool kohtaavat klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Manchester City on vasta sarjataulukon puolessa välissä, mutta joukkueen peli on parantunut kaiken aikaa. Joukkue on ollut häviämättä viimeiset kahdeksan ottelua ja peli on tiivistynyt huomattavasti. Takana on kolme peräkkäistä nollapeliä ja loukkaantumisista huolimatta myös hyökkäyspäässä on ollut värinää. Mestarien liigassa takana on kolme ottelua ja yhtä monta voittoa, joten euromenestyksen suhteen pullat ovat ainakin toistaiseksi hyvin uunissa.

Manchester Cityä ovat vaivanneet loukkaantumiset alkukaudella, etenkin hyökkäyspäässä on ollut vajausta kun yhtä aikaa Gabriel Jesus ja Sergio Aguero ovat olleet sivussa. Jesus on nyt kuntoutunut ja palannee avaukseen. Tehoja aikaisemmin on löytynyt mm. Raheem Sterlingin ja Phil Fodenin ja Riyad Mahrezin kautta. Manchester City on joukkue joka varmasti parantaa kauden edetessä ja Liverpool-ottelulla on iso merkitys koko kautta ajatellen.

Liverpoolilla oli kauden alussa myös ongelmia mutta pikkuhiljaa otteet ovat muuttuneet tasaisemmiksi. Joukkue on ottanut paikkansa Valioliigan kärjessä ja etenkin hyökkäyspeli on ollut silmiä hivelevää. Diego Jotan hankinta on ollut nappiosuma, ja joukkueella on nyt enemmän erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyksen suhteen. Liverpool on viiden ottelun voittoputkessa ja Mestarien liigassa joukkue on edennyt toistaiseksi ilman pistemenetyksiä.

Virgil van Dijkin paha loukkaantuminen ja pitkä poissaolo luo epävarmuuksia Liverpoolin ylle, mutta toistaiseksi joukkue on pystynyt esiintymään edukseen. Valioliigassa välillä on ollut avoimien ovien päivät mutta vahva hyökkäyskalusto on pelastanut joukkueen jo pariinkiin otteeseen. Valioliigan puolella tahtipuikkoa ovat heiluttaneet Mo Salah (7 maalia), Sadio Mane (4 maalia) ja Jota kolmella osumallaan. Liverpool on päästänyt kuitenkin 15 maalia seitsemään otteluun, joten epävarmuustekijöitä löytyy.

Sunnuntain otteluun lähdettäessä lähtökohdat ovat selvät. Molemmille joukkueille ottelun merkitys on normaalia suurempi, ja kun vahvuudet ovat hyökkäyspäässä ja heikkoudet puolustuksessa, voidaan ottelussa nähdä melkein mitä tahansa. Viimeisestä kuudesta kohtaamisesta peräti viidessä on nähty kolme maalia tai enemmän, eikä tälläkään kertaa ole syytä odottaa vähempää. City on hienoinen suosikki kotona, mutta tuskin kumpikaan joukkue jää ilman osumia kuumassa ottelussa. City on tällä hetkellä piirun verran tasaisempi joukkue ja Liverpoolin puolustuksessa piilee ottelun ratkaisun avaimet.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 3.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,19

Manchester City | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,02

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord