Valioliiga: Liverpool – Leicester | Kestääkö Liverpoolin puolustus

schedule 22 marraskuu 2020 - 11:11
person Ville Pursiainen

Sunnuntaina Valioliigassa kohtaavat kärkipäässä keikkuvat Liverpool ja Leicester. Ottelu alkaa klo 21.15.

Liverpool on kaikista ongelmista ja ailahteluista huolimatta Valioliigan kärkipäässä ja taistelemassa mestaruudesta. Otteissa on ollut tiettyä ailahtelua mutta joukkue on osoittanut vahvuutensa jo useampaan otteeseen. Joukkueen hyökkäys on entistä tulivoimaisempi, kun Diego Jota siirtyi Wolverhamptonista Liverpooliin. Jota tuo uudenlaista röyhkeyttä ja vaaraa ja on iskenyt Valioliigassa kuudessa ottelussa jo kolme maalia. Sadio Mane ja Mo Salah ovat myös jatkaneet erinomaisia otteita hyökkäyspäässä.

Suurimmat ongelmat Liverpoolilla ovat puolustuspäässä lähinnä loukkaantumisten muodossa. Poissa on jo pidempään ollut puolustuksen johtaja Virgil van Dijk, mutta loukkaantumisia on tullut lisää mm. Trent Alexander-Arnoldin ja keskikentän Jordan Hendersonin muodossa.Lisäksi poissa saattaa olla Joe Gomez niin ikään puolustuksesta. Poissaolot ovat näkyneet pitkin alkukautta joukkueen esityksissä ja näin monen runkopelaajan poissaolo vaikeuttaa Liverpoolin syyskautta. Mo Salahin poissaolo koronaviruksen vuoksi on selkeä menetys Liverpoolille.

Leicester on selvinnyt viime kauden sulamisesta ja pelaa loistavaa futista, tulokset ovat olleet todella hyvät. Joukkueen saldo on 6-0-2 ja Leicester on jälleen mukana taistelussa vähintään europaikoista. Joukkue on täynnä mielenkiintoisia pelaajia, kun Jamie Vardy paukuttaa maaleja kärjessä, mutta saa hyvin tulitukea keskikentän Harvey Barnesilta sekä Youri Tielemnsilta. Leicester on tehnyt 18 maalia kahdeksaan otteluun ja päästänyt yhdeksän maalia. Peli on tasapainoista mutta tehokasta.

Leicester on voittanut nyt kuusi ottelua peräkkäin ja Valioliigassa joukkueen jalkoihin on jääneet mm. Arsenal, Wolverhampton sekä Leeds. Jamie Vardy on iskenyt kahdeksan maalia ja taustatuki Harvey Barnes kolme ja Tielemans kahdesti. Leicester on myös puolustussuuntaan todella vahva, vaikka silläkin omat loukkaantumishuolensa on. Poissa jatkavat puolustuslinjalta Caglar Soyuncu, Wilfred Ndidi ja Ricardo Pereira.

Liverpoolilla ja Leicesterillä on värikäs historia keskenään ja otteluissa on yleensä sattunut ja tapahtunut. Molemmilla joukkueilla on poissaoloja puolustuksesta, joten sen myötä maaliodotusarvo kasvaa melkoisesti. Liverpool on juuri nyt haavoittuvassa tilassa eikä olisi ihme jos Leicester pystyisi vieraspelistä huolimatta haastamaan hallitsevan mestarin toden teolla. Luvassa on joka tapauksessa viihdyttävä, vauhdikas kamppailu jossa molemmat joukkueet pystyvät maalintekoon.

Pelivalinnat | Panostus

Molemmat joukkueet tekevät maalin & ottelu ei pääty tasan | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

Leicester +1 | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,99

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord