Valioliiga: Leeds - Manchester City

Valioliiga: Leeds – Manchester City | Sekasortoiset puolustukset vastakkain

Valioliigassa pirteästi aloittanut Leeds kohtaa Manchester Cityn klo 19.30 alkavassa ottelussa.

Leeds on tullut ryminällä Valioliigaan. Marcelo Bielsan luotsaama joukkue on inhottava vastus kenelle tahansa, joukkue prässää erittäin agressiivisesti ja pelaajamateriaali on tarpeeksi laadukas Valioliigaan. Kauden avauksessa joukkue järjesti ilotulituksen yhdessä Liverpoolin kanssa 3-4-tappioon päättyneessä ottelussa. Toisessa ottelussa toinen sarjanousija Fulham kaatui 4-3-lukemin ja kolmannella kierroksella Leeds hyödynsi miesylivoimansa ja voitti Sheffield Unitedin vieraissa 1-0.

Patrick Bamford on ollut vakuuttava ykköskärki, hyökkääjä on viimeistellyt jo kolme maalia joukkueelleen. Kesän hankinta Rodrigo on toistaiseksi jäänyt Bamfordin jalkoihin. Leedsin haasteet ovat selkeästi puolustuspäässä, pallonmenetysten jälkeen verkko soi liian helposti, samoin kuin joukkue omilla virheillään lahjoittaa rangaistuspotkuja vastustajille. Kolmen ottelun jälkeen maaliero 8-7 kertoo oleellisen.

Manchester City on aloittanut oman kautensa takellellen. Avusottelussaan joukkue voitti toki Wolverhamptonin vieraissa 3-1, mutta viime kierroksella tuli shokkitappio Leicesterille 2-5-lukemin. Pep Guardiolan miehistö ei Emiratesilla ole viittä maalia aikaisemmin päästänyt, ja joukkueen ongelmat näyttävät edelleen olevan puolustuspäässä. City lahjoitti omilla virheillään peräti kolme ragaistuspotkua Leicesterille, joista Jamie Vardy osui varmasti.

City on ailahdellut kahden viime vuoden ajan ja otteet ovat vaihdelleet loistavista surkeisiin. Puolustusta on vahvistettu mutta silti heikkoja pelejä sattuu aika ajoin. Laporten odotettu paluu puolustuslinjaan auttanee asiaa. Cityllä on myös loukkaantumishuolia, kun Gabriel Jesus liittyi loukkaantuneiden listalle yhdessä Sergio Agueron, John Stonesin ja Gundoganin kanssa. Hyökkäyspäässä Raheem Sterling ja Riyad Mahrez ovat isossa roolissa.

City on viime kierroksen romahduksesta ja vieraspelistä huolimatta selkeä suosikki lauantain ottelussa. Leeds antaa kovan vastuksen prässillään ja laittaa Cityn puolustuksen testiin. Ottelussa maaliodottoma on korkea, isännät eivät ole täysin vailla mahdollisuuksia. Cityn rutiini ja materiaali ovat niin vahvoja, että joukkue käyttää Leedsin haasteet puolustuksessa hyväkseen. Vierasmenestykselle pelisuositus yhdessä runsasmaalisuuden kanssa.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City & ottelussa yli 3.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,51

Manchester City yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,95

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord