Valioliiga: Crystal Palace - Leicester

Valioliiga: Crystal Palace – Leicester | Vierasjoukkue paremmassa vireessä

Valioliigan ruuhkaviikko jatkuu heti maanantaina, kun Valioliigassa alkaa 16. ottelukierros. Crystal Palace kohtaa Leicesterin klo 17.00.

Crystal Palacen loppuvuosi on sujunut murheellisesti. Joukkue on neljän ottelun voitottomassa putkessa ja hävinnyt kaksi viimeisintä ottelua maalierolla 0-10! Tappiot ovat tulleet Liverpoolia ja Aston Villaa vastaan, mutta otteissa ei ole ollut samanlaista tarkkuutta ja intohimoa kuin aiemmin. Loukkaantumiset ovat syöneet Palacen pelistä parhaan terän pois ja on osaselitys heikkojen esitysten takana.

Crystal Palace ei ole onnistunut pitämään maaliaan puhtaana sitten kauden avauskierroksen, joten aikaisemmin vakaana tunnettu puolustus ei ole ollut yhtä vakuuttava. Palace myös on liikaa Zahan maalien varassa ja on onnistunut maalinteossa hieman yli maalin per peli-tahdilla. Zahan jälkeen paras maalintekijä on Benteke kolmella osumallaan. Palacelta on edelleen usea runkopelaaja sivussa, mm Sakho, Wickham ja Cahill jatkavat loukkaantuneiden listalla, josta miinusta isännille.

Leicester tasasi pisteet vahvavireistä Manchester Cityä vastaan 2-2-lukemin ja oli ottelussa kahteen otteeseen johdossa. Leicesterin saldo kuuden viime ottelun jälkeen 0n 4-1-1 ja joukkue jatkaa Valioliigan kolmantena. Jamie Vardy on huippuiskussa ja ja alati vaarallinen, mutta tulitukea tulee vireensä löytäneeltä James Maddisonilta ja lauantaina maalin iskeneeltä Harvey Barnesilta.

Myös Leicester tekee puolustuspäässä välillä hätäisiä ratkaisuja, mutta isossa kuvassa peli on tasapainossa. Joukkueen muoto ja taktiikka määräytyvät vastustajan mukaan ja Brendan Rodgers vaihtelee pelaajia tiuhaan. Leicesterin vierassaldo kaudelta on 6-0-1, joten toistaiseksi taktiikkavalinnat ovat onnistuneet. Leicesterillä ei uusia poissaoloja ole, vaan Pereira jatkaa sivussa, ja Soyuncu on todennäköisesti myös edelleen poissa.

Leicester pääsee iskemään haavoittuneen Crystal Palacen kimppuun, ja kotijoukkueen poissaolot ovat merkittäviä. Leicester on välillä kompastellut juuri näissä otteluissa, mutta United-tasapeli ja sitä ennen napattu  Tottenham-voitto ovat valaneet uskoa joukkueen sisällä. Väsymys painaa varmasti kaikkia tässä vaiheessa peliruuhkaa, mutta Leicester on niukka suosikki vierasottelusta huolimatta. Palace pyrkii pitämään muotonsa tiiviinä, mutta tulikuuma vierasjoukkue pystyy murtamaan puolustuksen vähintään kertaalleen.

Pelivalinnat | Panostus

Leicester | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,02

Alle 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,96

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord