Valioliiga: Chelsea - Norwich

Valioliiga: Chelsea – Norwich | Romahtaako Teemu Pukin Norwich jälleen?

Tiistaina Valioliigakentillä kohtaavat europaikkaa jahtaava Chelsea sekä sarjasta putoamisen varmistanut Norwich. Ottelu alkaa klo 22.15.

Chelsea koki karmaisevan tappion viime kierroksella Sheffield Unitedin vieraana lukemin 1-3. Tappion myötä taistelu Valioliigan sijoista kolme ja neljä jatkuu kiihkeänä, Mestarien liigaan oikeuttaville paikoille on tunkua monen joukkueen voimin. Vaikka Chelsea on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä, ovat omituiset vierastappiot Sheffield Unitedille sekä West Hamille omituisia työtapaturmia. Frank Lampard oli edellisen tappion myötä raivona ja vihjasi että kokoonpanomuutoksia on tulossa.

Kotikentällään Chelsea on tällä kaudella pelannut saldolla 9-3-5 /+11, joka on vähintäänkin kohtalainen suoritus. Nuorentunut joukkue on maksanut välillä oppirahoja kauden aikana, mutta paljon hyvääkin on nähty. Joukkue hyökkää vauhdilla ja tehokkaasti, Chelsea on tehnyt neljänneksi eniten maaleja tämän kauden Valioliigassa. Välillä joukkue on hyökännyt puolustuksen kustannuksella, mikä on taas näkynyt suoraan tulostaululla, mutta kauden edetessä joukkue on kypsynyt tämän suhteen.

Norwichin alamäki sai jatkoa tylyssä 0-4-kotitappiossa West Hamia vastaan. Tappion myötä joukkueen putoaminen Valioliigasta varmistui. Otteet ovat olleet heikkoja jo pitkään, sillä Norwich hävisi kahdeksan ottelua peräkkäin. Maalinteko on ollut tuskaa viime viikot, eikä 11 osumaa kauden aikana viimeistellyt Teemu Pukki ole päässyt kunnon paikoille. Joukkueen taso ei vain millään riittänyt tämän kauden Valioliigassa, joka on suurin syy Norwichin putoamiseen.

Norwich on Valioliigan huonoin vierasjoukkue saldolla 1-3-13 /-25, ensimmäinen ja ainoa vierasvoitto on marraskuulta Evertonin vieraana. Todd Cantwell on onnistunut Pukin jälkeen maalinteossa kuudesti, mutta sen jälkeen on hiljaista, vastuunkantajia ei ohuella miehistöllä operoivalla Norwichilla vain yksinkertaisesti ole riittävästi. Joukkueen pelisuoritukset ovat olleet jo todella pitkään vaisuja, alistuvia ja virheitä täynnä. Norwich on myös päästänyt eniten osumia Valioliigassa, peräti 67 osumaa on mennyt omaan maaliin.

Chelsea kaipaa kovasti pisteitä taistelussaan europaikoista, joten isäntien motivaatio on kunnossa. Norwich on alistunut kohtaloonsa ja peliesitykset ovat olleet sitä luokkaa viimeiset viikot että vierasmenestyksen puolesta pelaamiselle ei ole edellytyksiä. Chelsea tuulettanee kokoonpanoaan tappion jäljiltä, ja iskee jälleen kotonaan tiukasti Norwichin kimppuun. Heikon Norwichin jättäminen maaleitta tuntuu parhaimmalta peli-idealta, samoin kuin isäntien maalihanojen reipas avautuminen.

Pelivalinnat | Panostus

Chelsea voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,83

 Chelsea yli 2.5 maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,59

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord