Valioliiga: Arsenal - Chelsea

Valioliiga: Arsenal – Chelsea | Vierasjoukkueen hyökkääjät ratkaisijan asemassa

Arsenal ja Chelsea kohtaavat Tapaninpäivän huippuottelussa klo 19.30 alkaen.

Arsenalin surkea tuloskunto jatkui viikolla koetun EFL Cup-tappion myötä Manchester Cityä vastaan. 1-4-tappio synkensi tykkimiesten loppuvuotta entisestään, nyt kuuden viime ottelun tuloksena on vain yksi. voitto. Valioliigassa Arsenal on ollut alavireinen jo pitkän aikaa ja sijoitus on vasta viidestoista. Joukkueella on useita ongelmia, kun sekä hyökkäys- että puolustuspelaaminen on surkealla tasolla.

Ilman selkeää puolustuslinjaa Arsenal on täysin hukassa kentällä. Pelaajille sattuu merkkausvirheitä ja henkilökohtaiset virheet kostautuvat takaiskumaalien muodossa. Hyökkäyspäässä Arsenal on myös avuton, joukkue on viimeistellyt alle maalin per peli-tahdilla, joka on todella hälyttävää. Pierre-Emerick Aubameyang jatkaa edelleen sivussa, joten tehoja kaivataan muilta hyökkääjiltä. Pelinrakentelu tyrehtyy hyökkäyskolmanneksella, ja Arsenalin tulisi keksiä jotain uutta.

Chelsean vire vaihtelee edelleen ottelusta toiseen. Huikean hyökkäyspotentiaalin omaava joukkue jää välillä todella pahasti telineisiin ja välillä taas peli rullaa mallikkaasti. Viime kierroksella West Ham jäi Chelsean jalkoihin kun siniset nappasivat makean 3-0-kotivoiton. Materiaali Chelseassa on laaja, sillä maalinteko on jakautunut usean pelaajan kesken. Tammy Abraham on iskenyt viisi osumaa, Kurt Zouma ja Timo Werner neljästi ja konkaripuolustaja Thiago Silva kahdesti.

Chelsea on petrannut erikoistilannepelaamistaan huimasti. Viime kauden heikot otteet ovat vaihtuneet useisiin erikoistilannemaaleihin ja omassa päässä vahvaan puolustamiseen. Thiago Silva johtaa jämäkästi puolustusta ja hyökkäyspäässä peli on parhaimmillaan upean näköistä. Werneriltä odotetaan enemmän tehoja, mutta saksalaishyökkääjän onneksi tilanteita tulee jokaisessa ottelussa tasaisesti.

Chelsea on iskenyt peräti 17 maalia Arsenalia enemmän, joten vahva hyökkäysosasto odottaa vesi kielellä sekasortoista Arsenalin puolustuksen kohtaamista. Arsenalilla on ongelmia todella paljon ja joukkueen peli on totaalisen takalukossa. Chelsea on säilynyt isoilta loukkaantumisilta ja pääsee hyvällä kokoonpanolla Arsenalin kimppuun. Chelsea kelpaa vetoihin mukaan ja tehnee yli 1.5 maalia myös vieraskentällä.

Pelivalinnat | Panostus

Chelsea | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,03

Chelsea yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,03

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord