UEFA Nations League: Wales - Suomi

UEFA Nations League: Wales – Suomi | Lohkovoitto ratkeaa

Wales kohtaa kotikentällään Suomen ottelussa, jossa ratkeaa lohkovoitto ja nousu A-liigaan. Ottelu pelataan keskiviikkona klo 21.45 alkaen.

Wales on pelannut vahvan Nations League-rupeaman, vaikka joukkueen peli ei ole häikäissyt missään vaiheessa. Puolustussuuntaan joukkue on laadukas, josta tuloksena nolla päästettyä maalia viiteen otteluun. Hyökkäyspää joukkueella on ollut ongelmissa, sillä neljä osumaa on vähän, mutta joukkue on onnistunut napsimaan komeat 13 pistettä. Wales on pelannut erittäin vähämaalisia otteluita kautta linjan, ja tuo tyyli tuntuu purevan ainakin B-liigassa.

Ryan Giggs on ollut sivussa Walesin valmennuksesta yksityiselämän myllerrysten vuoksi. Irlantia vastaan poissaolo ei vaikuttanut suuremmalti, mutta Suomi tarjoaa varmasti kovemman vastuksen kuin sunnuntain vastus. Gareth Bale ei ole vielä päässyt maalin makuun, mutta on syöttänyt yhden osuman. Wales tarvitsisi kuumeisesti takuuvarmaa kärkeä joka iskee osumia kovaan tahtiin. Irlantia vastaan maalintekoyritykset menivät tasan, mutta kuka iskee Walesin osumat? Puutteista huolimatta Wales on tasainen nippu hyviä pelimiehiä, jotka jaksavat rullata omaa peliään.

Suomi jatkoi riemukkaita otteitaan kun historiallisen Ranska-voiton jatkoksi tuli Bulgariaa vastaan 2-1-vierasvoitto. Suomi hallitsi ensimmäistä puoliaikaa omalla pelillään, mutta isännät pääsivät toisella jaksolla paremmin mukaan peliin. Joel Pohjanpalon loukkaantuminen tuo miinusta Suomelle, mutta toisaalta Teemu Pukin parina kärjessä voi pelata mm. Marcus Forss. Suomi on neljän ottelun voittoputkessa, jonka aikana se on kaatanut Ranskan, Irlannin ja Bulgarian kahdesti.

Suomen itseluottamus on kasvanut paljon viimeisen kahden vuoden aikana ja nousu C-liigasta B-liigaan voi huipentua heti perään nousemalla korkeimmalle tasolle. Suomen ongelmana on Walesin tiivis puolustus, jota on ollut lähes mahdoton rikkoa. Suomi on osoittanut että se pystyy pärjäämään lähes ketä tahansa vastaan, mutta Wales pystyy pelaamaan todella puolustavalla taktiikalla ja odottaa Suomen pallonmenetyksiä. Keskiviikon illassa testataan Huuhkajien kykyä murtaa takuuvarma puolustus edes kerran.

Wales ja Suomi tarjoavat tasavahvan taisteluparin. Ottelun luonne tarjoaa Walesille mahdollisuuden puolustaa omaa päätään ja tasapelin myötä lohkovoitto olisi isäntien hallussa. Suomikaan tuskin laittaa täysin ranttaliksi, sillä kärsivällisyys ja tiivis puolustus ovat osa Huuhkajien identiteettiä. Ottelun maaliodotusarvo on matala. Wales voitti syyskuun ottelun vieraskentällä 1-0, joten vähämaalinen tasapeli tai niukka kotivoitto kuulostavat parhaimmilta peli-ideoilta.

Pelivalinnat | Panostus

Tasapeli | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,20

Suomi alla 0.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

 

 

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord