UEFA Nations League: Suomi - Wales

UEFA Nations League: Suomi – Wales | Huuhkajat kovaan testiin

Nations League alkaa jälleen. Suomi kohtaa torstaina B-liigan ottelussa Walesin klo 21.45 alkaen.

Suomi pääsee herkullisesta tilanteessa Walesin kimppuun. Joukkueella on takataskussa paikka ensi kesän EM-kisoihin ja maajoukkueessa on jo pitkään ollut hyvä tekemisen meininki päällä. Syksyllä 2018 alkanut Nations League on myös Huuhkajien osalta sujunut onnellisten tähtien alla, joukkue voitti oman lohkonsa ja nousi C-liigasta B-liigaan. Nyt pääpainona on pelin kehittäminen edelleen ja oikeiden pelaajien löytyminen oikeille pelipaikoille.

Suomen osalta hyökkäyspäässä on mukava henki päällä, Teemu Pukki osui viime viikolla Norwichin harjoitusotteluissa kahteen otteeseen ja Joel Pohjanpalo oli myös huimassa vireessä 2.Bundesliigassa pelaavan HSV:n riveissä. Kuusi viime ottelua Suomi on pelannut saldolla 3-0-3. Pientä miinusta kulttipelaaja Paulus Arajuuren poissaolosta loukkaantumisen vuoksi, Arajuuri on ollut puolustuksen johtohahmo jo pitkän aikaa.

Wales on ollut hyvässä vireessä sekin. Joukkue on kuuden ottelun tappiottomassa putkessa saldolla 4-2-0. Joukkueessa on paljon taitoa Gareth Balen, Aaron Ramseyn ja Harry Wilsonin johdolla, kolmikko on suuressa roolissa Walesin hyökkäyspäätä ajatellen. Wales on viime aikoina totuttu näkemään erittäin tiiviinä nippuna, joka puolustaa miehekkäästi ja on ilkeä vastustaja. Seitsemään viime otteluun joukkue ei ole päästänyt maalia enempää otteluissaan, joten kenttätasapaino on ollut hyvä Ryan Giggsin alaisuudessa.

Suomi pääsee otteluun kotiyleisön edessä, mistä pientä plussaa isännille. Wales on hyvässä vireessä ja todistanut oman puolustuksensa pitäväksi. Odotettavissa on tasainen ottelu jossa maalipaikat voivat olla kortilla. Vähämaalinen tasapeli kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta. Joukkueet ovat kohdanneet viimeksi vuonna 2013, joten tuoretta vertailupohjaa ei ole saatavilla. Tasapeli olisi molemmille joukkueille kohtalainen aloitus maajoukkuekauteen, ja se kelpaa mukaan vetoihin asti.

Pelivalinnat | Panostus

Tasapeli | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,15

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,58

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord