UEFA Nations League: Irlanti - Suomi

UEFA Nations League: Irlanti – Suomi | Suomi tiukan haasteen edessä

Nations League jatkuu Suomen osalta sunnuntaina, kun vastaan asettuu Irlanti. Ottelu alkaa klo 19.00.

Irlanti nousi omassa Nations League avauksessaan vierastasapeliin Bulgaria vastaan ottelun lisäajalla. Shane Duffy tasoitti ottelun lopullisiin 1-1 lukemiin. Tasapeli oli oikeutettu tilastojen valossa, sillä Irlanti voitti maalintekoyritykset 12-8 ja piti palloa 58%.

Puolustuslinja Irlannilla on hyvää tasoa, Shane Duffy ja juuri Tottenhamiin siirtynyt Matt Doherty ovat tiiviin puolustuksen perikuvia, ja molemmilta pelaajilta onnistuu myös maalinteko niin seura – kuin maajoukkueessakin. Irlanti on pelannut tiviistä peliä jo pidempäänkin, joista tuloksina mm. viime EM-karsinnoissa pelattu 1-1 tasapeli Tanskaa vastaan. Irlanti on myös hyvin vahva kotijoukkue, se on pelannut seistemän kotiottelua ilman tappioita peräkkäin.

Suomen taival Nations Leaguessa alkoi harmittavalla tappiolla Walesia vastaan. Ensimmäisen puoliajan Suomi oli aika aseeton, mutta toisella puoliajalla Huuhkajien peli parani ja Suomi painosti pitkiä jaksoja peliä Walesin päätyyn. Vanha jalkapallototuus osui taas oikeaan, kun Suomi sai pallon avopaikasta ainoastaan tolppaan, ja Wales käytti oman paikkansa myöhemmin hyödyksi tehden 1-0 voittomaalin.Pallonhallinta oli Suomelle 54% ja maalintekoyritykset tasan 4-4. Laukaukset kohti maalia menivät Walesille 2-0, josta tulee miinusta Suomelle. Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo eivät saaneet huippupaikkoja pedattua toisilleen eikä tarjoilu alempaa kentältä ollut loistokasta.

Ilmari Niskasen debyytti A-maajoukkueessa oli positiivinen, laidalla viilettänyt Niskanen osoitti hyvää työmoraalia ja nopeuttaan. Myös Glen Kamara ja Juhani Ojala pelasivat ehjät ottelut. Suomen osalta kokoonpanoon on odotettavissa muutoksia torstaiseen otteluun nähden, joten kokoonpanoa kannattaa seurata ennen ottelua. Suomi jatkanee otteluita kolmen alakerralla, jota Markku Kanerva haluaa ajaa sisään tosissaan.

Irlanti on ottelussa suosikki. Se pääsee pelaamaan kotonaan (ilman yleisöä toki) , takana on ehjä ottelu vieraissa ja joukkueen materiaali on himpun Suomea laadukkaampi. Irlanti tarjoaa Suomelle kovuuttaa jota Huuhkajat joutuvat sietämään ottelun alusta loppuun. Maaliodotusarvo on alhainen, Irlannin puolustus pelaa kovaa ja on tiivis. Irlannin voitto on lähempänä kuin Suomen.

Pelivalinnat | Panostus

Irlanti voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,50

Irlanti voittaa & alle 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,15

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord