UEFA Nations League: Bulgaria - Suomi

UEFA Nations League: Bulgaria – Suomi | Huuhkajat loistavassa vireessä

Bulgaria ja Suomi kohtaavat toisensa sunnuntai-iltana UEFA Nations Leaguen ottelussa klo 19.00 alkaen.

Bulgarian taival B-liigan otteluissa on ollut vaikea. Joukkue on hävinnyt kolmesti ja pelannut kerran tasan, putoaminen C-sarjaan on lähellä. Joukkue on onnistunut tekemään ainoastaan yhden maalin ja päästänyt viisi maalia omaan maaliin. Joukkue pelasi ystävyysottelun Gibraltaria vastaan, joka ei ole kummoinen tasonmittari, tuomisina oli 3-0-kotivoitto.

Bulgaria on ollut ongelmissa kauttaaltaan. Joukkueen pelinrakentelu on välillä hidasta ja ollut pitkin syksyä tehotonta ja helposti puolustettavaa. EM-paikan menettäminen jatkokarsinnoissa Unkaria vastaan synkentää tilannetta edestään, Bulgarian jalkapallo on väistämättä uuden edessä. Joukkueesta puuttuvat säkenöivät tähdet ja takuuvarmat maalintekijät.

Huuhkajien upea lento sai jatkoa kun joukkue kaatoi keskiviikkona ystävyysottelussa hallitsevan maailmanmestarin Ranskan. Markku Kanervalla alkaa olla positiivinen ongelma, sillä tasonsa ylärajoilla pelaavia pelaajia tuntuu löytyvän ottelusta toiseen. Marcus Forss ja Onni Valakari tekivät ikimuistoiset debyytit Ranska-ottelussa, molemmat pelaajat paukauttivat upeat maalit. Lukas Hradecky palaa Bulgariaa vastaan maalille ja Suomi lähtee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Suomi taistelee Walesin kanssa oman lohkonsa voitosta ja noususta A-liigaan. Lohkovoiton myötä myös takaportti MM-kisoihin olisi takataskussa MM-karsintojen lisäksi. Suomi on näyttänyt että sen taso riittää pelaamiseen B-liigassa, paikan säilyttäminen on jo itsessään hieno suoritus. Teemu Pukki on vielä ilman osumia Nations Leaguessa, mutta Fredrik Jensen on osunut jo kolmesti ja Robert Taylor kerran. Pukki ja Joel Pohjanpalo ovat mahdollinen avuspari kärkeen, mutta kokoonpanosta löytyy monta mielenkiintoista nimeä avauskokoonpanoon.

Suomi on pieni suosikki myös vieraissa. Joukkueessa on hyvä henki päällä ja hyvät tulokset ovat kasvattaneet joukkuetta, Suomi ei enää häviä tiukkoja otteluita niiden loppuhetkillä. Viimeisestä kuudesta ottelusta ainoastaan Puola-ottelussa on nähty yli 2.5 maalia. Suomi pelaa tiukkoja, tasaisia otteluita, joissa ei maaleilla juhlita. Suomi voitti oman kotiottelunsa Bulgariaa vastaan 2-0. Niukka vierasvoitto ja alhainen maalimäärä kelpaavat pelivaihtoehtoihin mukaan sunnuntaina.

Pelivalinnat | Panostus

Suomi | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

Alle 1.5 maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,60

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord