U20 MM-kisat: Saksa - Suomi

U20 MM-kisat: Saksa – Suomi | Nuoret Leijonat megasuosikki otteluun

U20 MM-kisat alkavat Suomen osalta ottelulla Saksaa vastaan Joulupäivän ja Tapaninpäivän välisenä yönä klo 01.00 alkaen.

Saksa sai heti kisojen alla huonoja uutisia, kun peräti kahdeksan sen pelaajaa joutui jäämään pois joukkueen vahvuudesta koronatartunnan vuoksi. Saksan jääkiekko on tehny kovaa nousua jo usean vuoden ajan, ja odotukset ennen turnausta olivat positiiviset. Poissaolojen vuoksi joukkueen kentälliset, erikoistilannepelaaminen ja koko valmistautumisprosessi  menevät uusiksi.

Nuoret Leijonat lähtevät yhtenä mestarisuosikkeina U20-turnaukseen. Suomella on jalkeilla kova kokoonpano, ja katseet menestyksen suhteen kääntyvät superlupaukseen Brad Lambertiin, hyökkääjä Anton Lundelliin sekä puolustuksen johtohahmoon Ville Heinolaan. Kärkipelaajien tulee pelata alusta alkaen omalla tasollaan jotta joukkue pystyy taistelemaan kirkkaimmista mitaleista.

Suomi hävisi ainoan harjoitusottelunsa Yhdysvalloille 2-3. Peli oli yllättävän valmiin näköistä ja etenkin ylivoimapeli oli tehokasta. Lambert oli alustamassa molemmat yv-maalit ja odotusarvot nuoren taiturin osalta kasvoivat entisestään. Mikäli Suomi pelaa omaa, vauhdikasta peliään eikä asetu vastustajan tasolle, pitäisi alkusarjan pelit olla Suomen hoidettavissa.

Saksa tarjoaisi normaalitilanteessa kovemman vastuksen Suomelle, mutta poissaolot turnauksen alla ovat katastrofi joukkuepelille. Saksa ei myöskään pelannut harjoitusotteluita turnauksen alla, joten Suomi on ottelun verran valmiimpi turnauksen alussa. Suomi vie ottelun nimiinsä yhdeksän kertaa kymmenestä, neljä viimeisintä kohtaamista ovat menneet selkeällä erolla nuorille Leijonille. Suomi saanee paljon ylivoima-aikaa ja sitä kautta laadukkaita maalipaikkoja, joten joukkue aloittaa turnauksen selkeällä voitolla Saksasta.

Pelivalinnat | Panostus

Suomi -4.5| 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Anton Lundell tekee maalin| 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,80

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord