U20: Kanada - Venäjä

U20 MM-kisat: Kanada – Venäjä | MM-kullasta raivokas taistelu

Kanada ja Venäjä pelaavat U20 MM-kullasta klo 20.00 alkavassa ottelussa.

Kanada oli välieräottelussa Suomea vastaan aivan omaa luokkaansa. Suomi jäi täysin telineisiin kun Kanada vyörytti hyökkäyksiä toisensa perään. Peli oli käytännössö ohitse jo reilun neljän minuutin kohdalla, kun Kanada johti 3-0. Lopulta 5-0 – voittoon päättynyt peli oli luonteeltaan sellainen, että Kanada pystyi ottelun loppuvaihessa säästelemään jo finaalia ajatellen.

Kanada näytti välierässä juuri siltä mitä joukkueelta on odotettu koko turnauksen ajan. Agressiivinen ja tehokkaasti tilanteet hyödyntävä joukkue on on varmasti finaalissa elementissään. Ainoa kysymysmerkki on joukkueen maalivahtitilanne, joukkueessa on kaksi tasavahvaa vahtia, joista kumman tahansa Kanada voi heittää maaliin. Oletettavaa on että välierässä nollapelin torjunut Joel Hofer on maalilla.

Venäjä selviytyi vaiheikkaiden tapahtumien jälkeen MM-finaaliin, kun joukkue voitti Ruotsin jatkoajalla 5-4. Ottelu paljasti karulla tavalla Venäjän heikkudet, sillä puolustupäässä sattuu ja tapahtuu koko ajan, eikä aina hyviä asioita. Hyökkäsypäässä venäläispelaajat uhkuvat taitoa ja nopeutta, mutta puolustuspelissä joukkue taipuu kivikovalle Kanadalle.

Venäjän maalivahtina pelannee Amir Miftakhov, joka on turnauksen paras maalivahti torjuntaprosentilla mitattuna, joka on huikea 94,64%. Venäjällä on pieni palautumisetu puolellaan aikaisemman välieräottelunsa ansiosta, mutta toisaalta joukkue joutui pelaamaan aina jatkoajalle asti täydellä teholla. Joukkueella ei ole yhtään pelaajaa turnauksen pistepörssin kymmenen parhaan joukossa, mikä on venäläisjoukkueelle kummallista.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo alkusarjassa, jossa Venäjä kohahdutti jääkiekkoa seuraavaa maailmaa voittamalla Kanadan tylysti 6-0. Viisi viimeistä ottelua ovat menneet Kanadalle lukemin 3-2, joten kohtalaisen tasaisesta taisteluparista on kyse. Mikäli Kanada säilyttää saman ilmeen kuin Suomea vastaan, ovat Venäjän puolustajat ongelmissa läpi ottelun. Kanadan ylivoima on todella vaarallinen, joukkue tykkää pelata keskustan kautta, josta tulee suoria laukauksia ja ohjauksia maalia kohti. Kanadan voitto kelpaa pelilapulle, joukkue on parantanut tasaisesti läpi turnauksen ja paras peli saattaa olla vielä pelaamatta.

Pelivalinnat | Panostus

Kanada | 2,5/5 yksikköä

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 2,25

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord